EY deschide un centru de inovare în București

Centrul local EY wavespace face parte din rețeaua globală de inițiative de inovare, axată pe dezvoltarea de soluții digitale pentru companii aflate în dezvoltare și transformare.

Toate cele peste 40 de locații ale rețelei, amplasate în mari orașe precum Amsterdam, San Francisco, Madrid, Berlin sau Hong Kong, au la bază o metodologie comună şi o platformă care combină experienţa EY în tehnologii disruptive, precum inteligenţa artificială, automatizarea proceselor prin robotizare (RPA), blockchain, analiza inteligentă a datelor şi securitate cibernetică – și expertiza EY în diverse sectoare, precum servicii financiare, energie sau retail.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Conceput ca un centru de inovare centrat pe soluții, EY wavespace București are o echipă formată din peste 100 de oameni cu competențe în diverse arii de excelență: programare, design, consultanță și analiză de date. Acești specialiști își propun să vină cu soluții care să rezolve provocările de business din era digitală, plecând de la diverse tehnologii și modele de business. Centrul EY wavespace din România este singurul din regiunea EMEIA (Europe, Middle-Eastern Europe, India și Africa), care se concentrează pe automatizare inteligentă (Intelligent Automation).

„România este un hub digital important. Calificarea și specializarea capitalului uman fac posibilă deschiderea unui astfel de centru de excelență în România. Experiența EY și conectarea antreprenorilor locali din IT la companii specializate din piețe mature vor contribui la dezvoltarea de noi soluții bazate pe tehnologie. Prin această inițiativă, ne propunem să susținem procesul de transformare pe care multe dintre companii îl traversează și să le ajutăm să se adapteze rapid la schimbările de pe piață”, declară Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

Simultan cu lansarea wavespace, EY introduce și o nouă practică de inovare în companie. Prin folosirea unor instrumente proprii, precum EY Cognistreamer, EY oferă un simulator de model de afacere care ajută executivii să pună întrebări, să creeze și să proiecteze în mod previzibil noile modele de afaceri și prototipuri de soluții de afaceri. EY Cognistreamer este o platformă de management al noilor idei de business, ce oferă analize de profil pentru companiile care doresc să-și revizuiască modelul de business și să-și construiască echipe specializate pentru inițiative care includ noi tehnologii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close