EY România: Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistenţă în afaceri

După ce a coordonat, timp de trei ani, divizia de consultanță pentru industria serviciilor financiare, Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistență în afaceri al EY România.

În ultimii doi ani an, Aurelia Costache a fost implicată și în înființarea centrului de excelență global al EY pentru automatizare RPA (Robotic Process Automation). „Mă bucur că pot prelua conducerea acestei linii de servicii, care are o dinamică extraordinară pe piața din România. Centrul RPA, pe care l-am dezvoltat aici, ne permite să aducem pe piața locală cele mai inovatoare servicii profesionale care se nasc acum la nivel global. Pe lângă avantajele evidente pentru clienții noștri de aici, care au acum acces la astfel de servicii, cred că mai important este impactul asupra echipei, prin noile oportunități de creștere a specialiștilor din România și prin integrarea lor în proiecte de anvergură globală”, explică Aurelia Costache.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu o experiență  de peste 20 ani acumulată în calitate de consultant în domeniul bancar și telecom, Aurelia Costache a fost implicată în mai diverse proiecte prin care companiile și-au putut îmbunătăți gradul de utilizare a sistemelor informatice, prin alinierea funcției IT la obiectivele strategice de business ale firmelor. De asemenea, a coordonat proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementări, precum și securitate și continuitatea afacerii. În plus, a oferit asistență în cadrul proiectelor de înființare de noi bănci și în proiecte de transformare a rețelelor de sucursale, a modului de servire a clienților și de remodelare a proceselor de business din instituții bancare.

Aurelia Costache deține un EMBA în cadrul École Nationale des Ponts et Chaussées Paris și o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaționale din partea Universității din Edinburgh, plus mai multe certificări internaționale: Certified Information System Auditor (CISA), Certified Information Securty Maneger (CISM), ISMS Lead Auditor, Lean Practitioner și Professional Project Manager (PMP). A participat activ în cadrul mai multor organizații profesionale din România: Comitetul IT&C al AmCham, Comitetul pentru Inovație și Tehnologie al Consiliului Investitorilor Străini sau proiectul „1001 start-ups”, al organizației Romanian Business Leaders.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close