EY România: Departamentul de Asistență în Afaceri are un nou Partener

Cristian Cârstoiu este un profesionist cu peste 19 de ani de experiență în domeniul consultanței în tehnologie. În ultimii cinci ani, s-a concentrat pe transformarea digitală, analytics și îmbunătățirea experienței clientului (customer experience).

În ultimii 11 ani, Cristian Cârstoiu a lucrat în Orientul Mijlociu și în Africa, pentru clienți locali și globali, și a fost responsabil cu dezvoltarea și livrarea de soluții pentru bănci, retail și servicii publice, în special municipalități, transporturi și vamă. În plus, a pus bazele și a coordonat departamentele de Data & Analytics și de Customer Experience pentru o altă firmă din Big4 și a construit departamentul de strategie și dezvoltare digitală pentru IBM Middle East.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Singura modalitate de a avea succes, în economia de astăzi, și pentru a atrage atât clienți, cât și angajați, este aceea de a răspunde eficient nevoilor acestora și de a dezvolta permanent zona de tehnologie. De unde să înceapă, pe ce anume să se concentreze și cum să livreze mai departe, acestea sunt principalele subiecte pe care le facilităm clienților noștri”, spune Cristian Cârstoiu.

La nivel global, EY a anunțat 747 noi parteneri. Aceasta reprezintă cea mai mare creștere a numărului de promovări ale partenerilor din 2015. Aproape 30 la sută dintre partenerii promovați în ultimii trei ani sunt femei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close