Fabrica Bergenbier din Ploiești își deschide porțile pentru vizitatori

Porțile fabricii de bere Bergenbier din Ploiești se deschid, în 30 septembrie, pentru cei care vor să descopere procesul de fabricare a berilor produse la Ploiești.

Tururile din cadrul Zilei Porților Deschise vor da ocazia vizitatorilor de a trece pas cu pas prin toate etapele de producție și de a vedea în amănunt procesul de fabricare a berii. Fabrica Bergenbier din Ploiești este una dintre cele mai moderne unități de producție a berii din Europa. La Fabrica Bergenbier din Ploiești se produc atât beri locale, cât și beri germane, belgiene sau cehe, sub licență.

De la fabrica Bergenbier din Ploiești pleacă șase mărci de bere, fiecare produsă după reţetă proprie: Bergenbier – cu specialitățile Fără Alcool, Fresh Grapefruit, Fresh Lemon, Fresh Grapefruit Fără Alcool, ALE -, Noroc, Staropramen, Beck’s, Stella Artois (și varianta fără alcool) şi Löwenbräu. „Este o mândrie pentru noi să-i întâmpinăm cu bucurie, în fiecare an, pe cei care ne vizitează cu ocazia Zilei Porților Deschise, pentru că știm că ei sunt cei care ne apreciază pentru munca și produsele pe care le facem aici. Îi invităm la noi, să descopere procesul de fabricare a berii și să cunoască oamenii deosebiți din fabrică, cei care produc berile lor preferate”, declară Marius Pîrvu, directorul fabricii Bergenbier din Ploiești.

Participanții la Ziua Porților Deschise 2017 vor avea parte de surprize pe durata întregii vizite la fabrica Bergenbier. Vor putea intra în lumea răcoririi adevărate, alături de Bergenbier, vor putea cânta la pianul-draft Staropramen și vor experimenta realitatea virtuală, alături de Beck’s. În plus, vor vedea cei nouă pași ai ritualului de turnare a berii Stella Artois și se vor delecta cu bucatele pregătite de Noroc. Tururile sunt gratuite, pe baza înscrierii pe site-ul ziuaportilordeschise.ro sau la telefon 021 272 32 06. Transportul cu autocare tur-retur este asigurat din București și Ploiești.

DESPRE BERGENBIER ȘI MOLSON COORS BREWING COMPANY

Bergenbier SA este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească și activează în România din 1994. Compania operează o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume. Pe lângă mărcile locale, portofoliul companiei cuprinde specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona. Molson Coors Brewing Company este al treilea producător de bere la nivel mondial, cu un portofoliu ce include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra, în America de Nord, Europa şi Asia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close