Fabrica Ford din România are un nou director general

Responsabil de activitatea uzinei de motoare de la Craiova între 2011 și 2014, Ian Pearson preia funcția deținută acum de John Henry Oldham, actualul director al uzinei și președinte al consiliului director Ford România. Acesta va fi numit, din 2 aprilie, în funcția de Manager al Activităților de Transport din Europa, și se va ocupa de activitățile de logistică și transport în cadrul Ford Europa.

Ian Pearson (foto), actualul director al uzinei Ford Bridgend, din Țara Galilor, revine în România. A fost responsabil de activitatea uzinei de motoare de la Craiova între 2011 şi 2014, iar cel mai important proiect de care s-a ocupat în poziţia sa anterioară a fost lansarea producţiei craiovene a multipremiatului motor Ford 1.0 EcoBoost. „Sunt fericit că mă întorc la Craiova şi că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine şi aştept cu nerăbdare să continuu colaborarea cu echipele care se ocupă de producţia de vehicule şi de motoare și să le oferim clienţilor noştri din toată Europa maşini de top”, declară Ian Pearson.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu mai mult de 37 de ani de experienţă în diferitele poziţii în zona de producţie pe care le-a deţinut în cadrul Ford Marea Britanie şi Ford Europa, John Oldham şi-a desfăşurat activitatea din ultimii patru ani la Craiova. Și-a început munca în 2014, ca manager al uzinei de motoare, moment în care l-a înlocuit pe Ian Pearson. „Craiova a fost casa mea în ultimii patru ani şi am fost norocos să lucrez aici, într-o echipă atât de minunată. Sunt mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producţiei noului Ford EcoSport, şi sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producţiei Ford și va livra produse excepţionale”, afirmă John Oldham (foto).

Pe lângă aceste schimbări, Ford România anunţă că, din 1 martie, Jaime Ortiz-Canavate, managerul uzinei de motoare Ford din Craiova, se va ocupa, timp de șase luni, de un proiect special, ce acoperă aspecte-cheie ale producţiei de motoare Ford din Europa. După acest proiect, din septembrie, Jaime Ortiz-Canavate va prelua poziţia de Manager Producţie Motoare în cadrul Ford Europa. Josephine Payne, manager de zonă al fabricii de motoare Ford Dagenham, îi va lua locul la Craiova și va aduce vasta sa experienţă oferită de poziţiile deținute în Europa şi SUA, în zona de operaţiuni motoare şi în cea de inginerie şi producţie de motoare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close