Farmacia Tei se mută din locul de unde a pornit business-ul, acum 26 de ani

Din noiembrie, Farmacia Tei părăsește sediul în care s-a lansat business-ul, în 1992.

După un an în care cifra de afaceri a trecut de 300 de milioane de lei, compania controlată de antreprenoarea Roxana Maftei va schimba sediul din Bd. Lacul Tei, din București, cu un spaţiu mai mare, în incinta Carrefour din Bd. Barbu Văcărescu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Până în 2016, Farmacia Tei a funcţionat în două spaţii apropiate în Bd. Lacul Tei. În ultimii doi ani, business-ul s-a extins exclusiv în zonele cu trafic, în centrele comerciale. Prima ieşire din zona care a dat numele brandului a fost în zona Dristor, în 2016. Spaţiul din Dristor are 1.000 mp, în timp ce, în Bd. Tei, farmacia funcţionează pe circa 650 mp, notează ZF. Extinderea a continuat în mall-ul Plaza din Capitală, în 2017, iar luna aceasta a apărut prima unitate în provincie, în centrul comercial Vivo din Constanţa.

În 2017, afacerile rețelei s-au dublat faţă de anul anterior, până la 309 milioane de lei. În vreme ce FarmaciaTei.ro oferă peste 8.000 de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, Bebe Tei, supermarketul cu articole pentru copii, deschis în București, în 2013, vinde produse pentru copii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close