Farmaciile Dona lansează o nouă ediție a Burselor de Excelență

În cei șase ani în care s-a desfășurat programul Bursele de Excelență DONA, între 2012 și 2018, 426 studenți au trecut pragul Farmaciilor DONA, ca practicanți. Cei mai buni au devenit apoi angajați ai Farmaciilor DONA. În această perioadă, Grupul DONA a investit peste 3,5 milioane lei în acest program de pregătire.

Programul Bursele de Excelență DONA se adresează studenților din anul al V-lea, care urmează cursurile Universităților de Medicină și Farmacie din Arad, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Târgu Mureș și Timișoara. Cei care se înscriu în program beneficiază de practică plătită și de un program de instruire, teoretică și practică, sub îndrumarea personalului farmaceutic cu experiență.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Mulți dintre noi am avut șansa de a întâlni profesori cu har, care au contribuit decisiv la formarea noastră. A venit vremea să dăm și noi unor tineri din generația viitoare șansa de a învăța din experiența noastră. Mai ales în această meserie, transferăm cu bucurie din experiența noastră, cu satisfacția că ne vom reîntâlni cu acești tineri în calitate de colegi. Proiectul Bursele de Excelență DONA a fost conceput pe termen lung, ca o investiție în educația tinerilor farmaciști. Astăzi, ne bucurăm să culegem roadele acestui proiect. Avem printre noi colegi care au început ca practicanți și în prezent unii dintre ei fac parte chiar din top managementul companiei”, declară dr. Eugen Banciu, președintele Grupului DONA.

Studenții care s-au făcut remarcați prin rezultate deosebite au primit noi provocări profesionale și au fost avansați. O astfel de poveste de succes este cea a Teodorei Andreea Lucan, care s-a alăturat echipei DONA în primul an al programului Bursele de Excelență DONA. A beneficiat de un plan de carieră, în linie cu competențele ei profesionale, a fost promovată intern, iar din 2016 este farmacist șef DONA. Înscrierea pentru Bursele de Excelență DONA se poate face pe tot parcursul anului, prin trimiterea unui e-mail pe adresa recrutare@farmaciiledona.ro.

DESPRE FARMACIA DONA

Grupul DONA este format din firmele SIEPCOFAR, DONA. Logistică, Dona Marketing Grup și companii în franciza DONA., cu o cifră de afaceri de peste 230 milioane euro, reunește 327 de farmacii deținute de 12 companii cu capital românesc și peste 2.500 de profesioniști în domeniul sănătății. Peste două milioane de oameni trec lunar pragul farmaciilor DONA, în toate județele.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close