Festivalul de Film Experimental București – BIEFF caută stagiari, pentru ediția din martie

Tinerii pasionați de film, care își doresc să lucreze în acest domeniu, au oportunitatea de a alătura echipei care produce singurul festival din România, dedicat experimentului în cinema și arta vizuală.

Programul BIEFF 2018 Internship este part-time și durează 6-10 săptămâni (în funcție de departament). În cazul unor aplicații excepționale, organizatorii vor lua în calcul oferirea unui post full-time, în echipa festivalului. Deadline-ul final de înscriere pentru ediția care se va desfășura între 26 martie și 1 aprilie este 13 ianuarie. Stagiile încep între 25 ianuarie și 15 februarie, în funcție de departament. Candidații pot alege unul sau maximum două dintre cele șapte departamente: program, video, producție & fundraising, departament tehnic, comunicare, website & social media, traduceri & subtitrări. Detalii referitoare la activitatea fiecărui departament pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cerințele generale pentru candidați includ cunoștințe avansate de limba engleză, abilități de lucru pe computer, seriozitate și dedicare, meticulozitate și inițiativă, interes pentru cinematografie/ cultură contemporană/ management cultural, dorința și abilitatea de a lucra în echipă. Stagiul nu include remunerație, dar avantajele sunt multiple, promit organizatorii. „Fiind implicat în întreaga activitate a festivalului, vei cunoaște profesioniști de referință din lumea filmului, atât pe plan internațional, cât și național (regizori, producători, directori de imagine, actori, selecționeri de festival, curatori, distribuitori). Vei câștiga o bogată experiență în ceea ce privește organizarea unui festival international de film și vei avea multe de învățat – lucruri ce-ți vor folosi și la studii și în carieră”.

Completarea stagiului va fi însoțită de un certificat de practică. Candidaturile sunt așteptate la adresa de mail internship@bieff.ro și vor conține CV, formularul completat și fotografie tip buletin.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close