Finance Boot Camp: Nouă companii recrutează tineri interesați de o carieră în domeniul financiar

În 14-15 martie, la Hotel Sheraton din București, Catalyst Solutions organizează Finance Boot Camp, evenimentul organizat anual și adresat studenților sau absolvenților pasionați de domeniile Finanțe, Contabilitate, Audit sau Taxe.

Nouă companii vor fi prezente la ediția a VII-a a Finance Boot Camp: Deloitte, KPMG România, Mazars România, British American Tobacco, PwC, Société Générale European Business Services (SG EBS), Vodafone, ACCA și Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). În cadrul Finance Boot Camp 2018 vor avea loc o serie de conferințe și workshop-uri, în cadrul cărora participanții se pot face remarcați și pot fi recrutați pentru pozițiile deschise de companiile participante. 47 la sută dintre participanții ediției 2017 au fost angajați în urma prezenței lor la eveniment.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Finance Boot Camp este adresat studenților, masteranzilor sau absolvenților unei specializări cu profil economic. Participarea este gratuită, însă în selecția participanților vor conta rezultatele academice obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, precum ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale, prin programe sau studii.

Oferta Finance Boot Camp 2018

  • Acces exclusiv la oportunități de carieră pentru juniori. Companiile participante vin și cu scopul de a recruta din rândul participanților pentru programe de internship, trainee sau pentru job-urile entry-level pe care le au deschise în companie;
  • Networking cu oameni cu experiență în domeniu, deschiși să împărtășească sfaturi utile de carieră, insight-uri din piață, trend-uri și direcții de dezvoltare;
  • Ocazia perfectă de a identifica aria potrivită lor: Finanțe, Audit, Contabilitate, Taxe sau Legal?
  • Informații noi despre cum se pot pregăti pentru fiecare etapă din procesul de selecție al companiilor participante;
  • Experiență valoroasă pe care o pot nota în CV și care va fi apreciată de angajatori.

Tinerii care vor să participe la Finance Boot Camp se pot înscrie pe hipo.ro, până pe 8 martie. Mai multe detalii despre înscriere și agenda evenimentului pot fi accesate la secțiunea evenimentului.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close