Flanco are un nou director de marketing

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, Antonela Ciucașu s-a alăturat echipei Flanco Retail, de luna aceasta, pe poziția de director de marketing.

Antonela Ciucașu se alătură Flanco Retail după ce, timp de peste patru ani, a deținut funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul CBRE România. „Antonela are o experiență vastă în domeniu, a creat și a implementat strategii de marketing și comunicare pentru companii de dimensiuni mari și medii, din sectoare diverse, de la bancar și auto, la telecom și retail. Sunt convins că expertiza ei, foarte diversă și foarte relevantă pentru noi, de la strategie și planificare, la PR, cercetare, branding și online, se va dovedi extrem de valoroasă pentru Flanco și ne bucurăm foarte mult să o avem în echipă”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Înainte de a se ocupa de platforma de marketing, evenimente, comunicare și PR a Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucașu a lucrat în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziția de Credit Cards Marketing Manager, și a creat și implementat strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii. A acumulat cea mai vastă experiență în industria telecom în perioada în care a lucrat pentru UPC România, ca Senior Marketing Manager, și pentru Orange România, ca Head of Retail Communication, și a contribuit la lansarea ambelor branduri pe piața românească.

Nici sectorul auto nu lipsește din CV-ul noului director de marketing Flanco, care a lucrat pentru Michelin România, pe poziția regională de Communication Manager pentru România și zona Balcanilor, și pentru Romcar, pe poziția de Marketing Manager. Antonela Ciucașu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice din București, precum și numeroase cursuri de marketing, comunicare, vânzări, training și planificare strategică. „Am avut șansa să lucrez pentru branduri internaționale de renume, din domenii variate, dar, mai ales, să fac echipă cu oameni de la care am avut permanent de învățat. La Flanco, pot pune în practică tot ce am acumulat până acum, într-un mediu antreprenorial, flexibil și într-un context de piață extrem de dinamic și de exigent”, spune Antonela Ciucașu.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 122 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 74 de orașe.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close