FM Logistic: Depozit de 20 de milioane de euro, pentru produse farma, lângă București

Compania FM Logistic a deschis oficial depozitul pentru produse farmaceutice de lângă autostrada A1 București – Pitești, în Dragomirești, județul Ilfov.

Construcția depozitului a început în iulie 2016 și a primit primii săi paleți în noiembrie 2017, pe o suprafață de 10.000 mp, destinată produselor cosmetice şi FMCG (plus 1.000 mp de mezanin pentru activitățile de co-packing) și 10.000 mp cu licență pentru logistica produselor farmaceutice și 1.150 mp de mezanin deasupra rampelor frontale pentru produse sensibile. Investiția, estimată la 20 de milioane de euro, include studiul de fezabilitate, achiziţia şi viabilizarea terenului şi construţia depozitului de 20.000 mp din capacitatea totală de 80.000 mp. Platforma din Dragomireşti este a treia construită în România de NG Concept – filiala FM Logistic dedicată ingineriei construcțiilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Datorită dezvoltării afacerilor principalilor clienți, noilor contracte și a lansării de noi activități, FM Logistic și-a majorat veniturile cu zece la sută, în anul fiscal anterior, și a ajuns la 27,5 milioane de euro în România (la 31 martie 2018). Extinderea afacerilor existente și a portofoliului de clienți a dus la o creștere a activității de depozitare (44 la sută din totalul afacerilor) și o creștere stabilă pentru transport (48 la sută) și co-packing (opt la sută). Compania are 750 de angajați, operează trei platforme logistice în România – Timișoara, București și Dâmboviţa -, pe un spațiu de depozitare de 95.000 mp, și două terminale logistice de cross-docking, în Cluj şi Bacău.

DESPRE FM LOGISTIC

Fondat în 1967, este unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, cu expertiză în depozitare, transport și co-packing. Este lider în sectoarele alimentar, retail, industria  bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice. Cu operațiuni în 14 țări din cinci regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America Latină) și 26.200 de angajați, FM Logistic generează o cifră de afaceri de peste un miliard de euro, dintre care 63 la sută în afara Franței.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close