FM Logistic: Rusul Alexander Pavlov conduce operațiunile din România

Din a doua jumătate a lunii august, Alexander Pavlov ocupă poziția funcţia de Managing Director al FM România, ca parte a strategiei FM Logistic de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est.

Alexander Pavlov are două diplome de master, în științe informatice și management, şi experiență de peste 15 ani în logistică. S-a alăturat echipei FM Logistic Rusia în iunie 2003, ca Business Controller, și a ocupat mai multe poziţii-cheie în Rusia, în diferite departamente, de la controlling, transport şi depozitare, până la operaţiuni logistice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul Managing Director al FM România va raporta către Christophe Menivard, Managing Director FM Logistic Europa de Est. „Numirea lui Alexander Pavlov în acest rol-cheie este o alegere evidentă pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-și consolida poziția pe piața locală, astfel încât FM Logistic să devină unul dintre jucătorii de referinţă pe piața logistică din România”, declară Christophe Menivard.

Fondat în 1967, FM Logistic este unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, cu expertiză în depozitare, transport și co-packing. Grupul este lider în logistica oferită companiilor din șase sectoare principale – alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice. Cu operațiuni în 14 țări din cinci regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America Latină), FM Logistic generează încasări de peste un miliard de euro și are 26.200 de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close