Fondatoarea Aquatica Experience, nominalizată la Bruxelles, pentru Excelenţă în Antreprenoriat

Daniela Marișcu a fost nominalizată, din partea României, la evenimentul EY Entrepreneurial Winning Women Europe Class of 2017, care a avut loc, luna trecută, la Bruxelles.

Evenimentul s-a desfăşurat în contextul în care există încă o discrepanţă majoră între sexe, nu atât în viaţa de zi cu zi, cât mai ales în mediul de afaceri. Conform unor studii recente, femeile vor obţine paritatea de gen la locul de muncă peste… 216 de ani. Prin intermediul acestor programe, organizatorii doresc să sprijine antreprenoriatul feminin din toată lumea, astfel încât să fie grăbit considerabil procesul de egalizare între cele două sexe, în ceea ce priveşte activitatea profesională.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Nominalizată în urma unei selecţii naționale, reprezentanta României, Daniela Marișcu, este fondatoarea brandului Aquatica Experience, companie care dezvoltă proiecte de tip aqua parc, de la stadiul de concept până la stadiul de operare, și a devenit astfel unul dintre cel mai importanţi dezvoltatori de parcuri de agrement din România.

„Se poate spune că este reală această diferenţă de 216 ani, până când va exista deplina egalitate între barbaţi şi femei. Totuşi, din fericire, eu nu am resimţit această discrepanţă – pot chiar să spun că nu am simţit deloc, pentru că am vrut să cred mereu în şansa mea. Ca femeie de afaceri, susţin activ dezvoltarea antreprenoriatului feminin şi simt că româncele au un loc important în acest puzzle al business-ului global. Pe piaţă sunt foarte mulţi bani care aşteaptă să crească afaceri isteţe, inedite, disruptive, în special, dar aceste afaceri trebuie dezvoltate de oameni, prin oameni. Relaţiile interumane reprezintă, până la urmă, cheia dezvoltării unei afaceri de succes, iar femeile excelează în arta relaţionării, a comunicării. Graţie proiectelor internaţionale la care am participat, am reuşit să aduc know-how-ul antreprenorial din Occident în România şi să inspir mai multe antreprenoare să îl folosească eficient, pentru a dezvolta mediul de afaceri autohton”, declară Daniela Mariscu.

Participantă activă în cadrul programului EY_WOMANFASTFORWARD, Daniela Marișcu profită deja din plin de sprijinul programului, pentru a atinge obiectivul de scale-up propus: agrement de calitate, care sa pună România pe harta mondială a „industriei bucuriei”.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close