Fondatoarea Catena, „Cea mai influentă personalitate din Business” la Gala Forbes Woman

Anca Vlad, fondator şi președinte Fildas-Catena, a fost desemnaă „Cea mai influentă personalitate din Business”, la cea de-a șaptea ediție a Galei Forbes Woman 2018, care celebrează munca femeilor ambițioase din România, fie că ele s-au făcut cunoscute în afaceri, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport. 

Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România. Compania se implică activ în acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Premiul acordat Ancăi Vlad se adaugă celor primite de reţeaua de farmacii, în ultimii ani: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere”; Superbrands 2018, Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România, și Customer’s Friend (Prietenul Cumpărătorilor), oferit de ICERTIAS (Asociația Internațională de Certificare, cu sediul în Zurich, Elveția).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close