Fondatoarea KEN Academy, „școala” viitorilor antreprenori

Psiholog, trainer de educație financiară și antreprenorială pentru copii, speaker la conferințe de educație financiară pentru părinți, Carmen Iorgulescu a pus, în 2012, bazele KEN Academy, cel mai complex program de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între șapte și 13 ani.

KEN Academy oferă un program complex de educație financiară și antreprenorială. Noutatea o reprezintă componenta aplicată a programului – vizitarea unor companii (menită să ajute copiii în înțelegerea noțiunilor de business, dar și a procesului de producție), construirea propriile afaceri și derularea unor evenimente de vânzare. Astfel, copiii intră în contact direct cu piața, ajung să cunoască personal clienții, să-și exerseze curajul, abilitățile de vânzare și învață să lucreze în echipă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Carmen Iorgulescu se bucură și susține curajul, spiritul de inițiativă și încrederea copiilor de a acționa pentru a-și transforma visele în realitate. Este activ implicată în proiecte educaționale și știe cu tărie că „inteligența financiară este un must have al zilelor noastre”, în timp ce spiritul antreprenorial este un motor pentru creșterea viitoare, acel element-cheie ce-i ajută pe copii să se descurce în viață indiferent ce vor alege să facă.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close