Fondatorii Nalu și Babele se „școlesc” în SUA

Doi tineri antreprenori din România fac parte din promoţia 2018 a programului Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI), al Departamentului de Stat din SUA.

La începutul acestei luni, Sonia Micu şi Emanuele Musa s-au aflat la Lisabona, alături de mentori americani, şi s-au pregătit pentru schimburile de experienţă şi activităţile la care vor participa, în octombrie, în SUA. Înființat în 2016, YTILI se adresează tinerilor antreprenori și inovatori europeni în vârstă de 24-35 de ani, cărora le oferă pregătirea, instrumentele şi resursele necesare pentru a transforma societăţile din care provin.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

După ce a lucrat, timp de șapte ani, în grupul Coca-Cola, și a trecut de la junior brand manager până la marketing manager pentru Europa Centrală și de Est, Sonia Micu a lansat, în 2016, brandul Nalu, care produce lenjerie contemporană și care se vindea, la finalul anului trecut, în opt țări. Toate piesele sunt produse la o fabrică din Cluj, iar accentul este pus pe calitatea materialului și pe designul minimalist.

Emanuele Musa, un italian care s-a stabilit în România, după ce a studiat la Paris, a lucrat la Londra și a terminat un master în Brazilia, este co-fondatorul  Babele, o platformă care se concentrează pe zona de inovație socială.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close