Fondatorul BitDefender este „cel mai admirat CEO din România”

Pentru al doilea an consecutiv, Florin Talpeş a obţinut cel mai mare număr de voturi din partea mediului de afaceri, în Top 100 Cei mai admiraţi CEO din România, lansat de Business Magazin.

La ediţiile anterioare ale catalogului, primul loc a fost ocupat, în 2010 şi 2011, de Mariana Gheorghe, CEO al Petrom, iar în 2012 şi 2013 de Steven van Groningen, preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank. Ediţia din 2014 l-a adus în poziţia fruntaşă pe Iulian Stanciu, CEO al eMAG, cel mai mare retailer online de pe piaţa locală, iar în urmă cu doi ani cel mai mare număr de voturi i-a fot atribuit lui Dragoş Pavăl, antreprenorul care a construit împreună cu fratele său, Adrian Pavăl, afacerea Dedeman, liderul pieţei de bricolaj din România.

Toţi cei şase lideri care au ajuns pe treapta cea mai înaltă a clasamentului îşi menţin, an de an, prezenţa în top zece. Cu toate acestea, de-a lungul anilor au fost deopotrivă ieşiri şi intrări spectaculoase în rândul celor mai admiraţi 100. În 2017, 32 de manageri au intrat în clasament, în premieră.

În cadrul Galei CEO Awards de aseară, Business Magazin a acordat și zece premii speciale, pentru Bogdan Ion (Country Managing Partner EY) – „Cel mai admirat consultant”; Dragoş Anastasiu (preşedinte şi acţionar, Eurolines Group) – „Cel mai admirat hotelier”; Adrian Mihai (Managing Partner, FAN Courier) şi Felix Patrăşcanu (Managing Partner, FAN Courier) – Premiul „2 în 1”; Grigore Horoi (preşedinte Agricola Bacău) – Premiul „Fericirea contează în afaceri”; Mariana Gheorghe (CEO, OMV Petrom) – „Cea mai admirată doamnă din business”; Vassilis Stavrou (CEO, Mega Image) – Premiul „Extinderii rapide”; Aurelia Vişinescu (director general, Domeniile Săhăteni) – Premiul „Pentru gust”; Jean Valvis (proprietar şi CEO, Valvis Holding) – Premiul „Creatorul de branduri” și Dragoş Petrescu (preşedinte City Grill Restaurants) – „Cel mai admirat antreprenor din domeniul restaurantelor”.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close