Fondatorul Transylvania College, keynote speaker la The Leader in Me Global Education Summit, în SUA

Simona Baciu, fondatorul și președintele Transylvania College, din Cluj-Napoca, va fi keynote speaker la The Leader in Me Global Education Summit, care va avea loc în Salt Lake City, SUA, în 30-31 iulie.

„Simona Baciu este un vizionar și un agent al schimbării în domeniul educației, deoarece filozofia ei începe și se termină cu bunăstarea elevilor. În anii ’90, a ajuns la concluzia că educația românească are nevoie de o schimbare profundă, de la mentalitate la metodele de predare și curriculum. Pornind de la o grădiniță fondată într-un apartament cu două camere, în 1993, a înființat școala de prestigiu care este azi Transylvania College. Simona Baciu face parte din organizații naționale și internaționale de elită și, ca speaker la numeroase conferințe, promovează un sistem educațional modern, bazat pe valori și performanțe”, este „portretul” schițat de organizatori.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Alături de Simona Baciu, printre cei care le vor vorbi invitaților sosiți de la peste 3.500 de școli din toată lumea se vor afla Sean Covey, om de afaceri, speaker, autor al mai multor bestseller-uri, vicepreședinte executiv Global Solutions and Partnerships, din cadrul FranklinCovey, și Muriel Summers, consultant în leadership educațional, directorul A.B. Combs Leadership Magnet Elementary School, aleasă de mai multe ori Profesorul Anului și Directorul Anului, în SUA.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close