Ford Trucks: Cel mai mare birou din Europa, deschis în România

Situat pe autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a României, sediul Ford Trucks – construit după un parteneriat încheiat între importatorul Cefin Trucks şi filiala din Turcia a Ford – oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare şi piese de schimb.

Potrivit Lisei King, director general adjunct al Ford Otosan, prezența companiei în Europa de Est este prioritară. „În concordanţă cu strategia noastră globală pe segmentul camioane, Ford Trucks continuă să dezvolte o rețea internațională, cu acorduri de distribuție pe trei continente, în special în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia și Turcia şi, cel mai recent, în Europa de Est. Acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuție al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România și cel mai important din Europa, până acum”, declară Lisa King.

85 de angajați, 600 de reparații/lună

Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa. Oferă reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie, pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci. 85 de angajați lucrează aici, în două schimburi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații/lună și are o capacitate de reparații simultane de până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci), în fiecare zi.

Lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) – 13.000 mp, suprafața totală a birourilor – aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb – aproape 3.000 mp. Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu nouă linii de lucru: șapte linii de reparații cu elevatoare, una pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și o linie de spălare a camioanelor.

Obiectivul Ford Trucks este acela de a realiza o penetrare a pieţei de peste șase la sută din volumele totale ale segmentelor sale țintă. Esenţiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat să ajungă la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018. Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale Cefin Trucks (București, Arad, Deva și Timișoara – deja operaționale) și de sediile partenerilor.

DESPRE FORD TRUCKS

Cu o experiență de producție de 55 de ani, Ford Trucks operează în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CSI), în 25 de țări, și își propune să ajungă la 50 de țări până în 2020.

DESPRE CEFIN TRUCKS

Activează de circa 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, și este unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. Activitatea comercială a companiei integrează achiziția și vânzarea tuturor brandurilor și modelelor de camioane și semi-remorci rulate. „Datorită cunoaşterii noastre excepționale a pieței și a experienței pe care o avem, realizările Ford Trucks din România se desfășoară așa cum am planificat. Sediul ultramodern Ford Trucks din România, un punct de referință pentru birourile europene ale companiei Ford Trucks, este o dovadă vie a acestui lucru”, afirmă Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close