Fortech caută ingineri software pentru noile echipe din Iași și Oradea

La o lună după deschiderea unui birou în Oradea, clujenii de la Fortech, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de software din Transilvania, au inaugurat, săptămâna aceasta, centrul de operaţiuni din Iaşi.

Procesul de expansiune face parte din strategia de consolidare a operaţiunilor Fortech, anunţată la finalul anului trecut. Biroul din Iaşi funcționează într-un spaţiu închiriat în cadrul complexului Palas. „Povestea noastră a început în urmă cu mai bine de un deceniu. În tot acest timp, ne-au fost propuse diverse opțiuni pentru dezvoltare. Am ales însă, de fiecare dată, calea antreprenoriatului, care ne oferă flexibilitatea de a crește business-ul așa cum considerăm noi că este mai bine. Extinderea operațiunilor în mai multe locații este o consecință a strategiei noastre de consolidare a afacerii. În anii precedenţi am acumulat experienţă, din punct de vedere tehnic și antreprenorial, am rafinat procesele interne şi modelele de colaborare. Toate acestea ne permit astăzi să abordăm noi pieţe, pentru a ne mări capacitatea de a răspunde nevoilor clienților noștri”, declară Călin Văduva, CEO Fortech.

În momentul lansării oficiale, echipa tehnică din Iaşi număra 20 de programatori de nivel mid-senior, cu expertiză în limbajele de programare Java, .NET și C++, expertiză de QA şi abilităţi de project management. „Activitatea din Iaşi a pornit ca o extensie a echipei din Cluj. În Moldova, țintim formarea unor echipe profesioniste, specializate pe diverse tehnologii, care să poată prelua module din proiecte importante”, explică Marius Vânca, Business Unit Manager la Fortech.

Expertiza Fortech în toate domeniile tehnologice majore reflectă gama de oportunităţi disponibile acum pentru pasionaţii IT din regiunea Moldovei. „Am fost impresionați de energia transmisă de comunitatea de ingineri software pe care am întâlnit-o aici. Spiritul agil și curios, care caracterizează oamenii din această regiune, se potrivește perfect cu spiritul companiei noastre. Invităm astfel de oameni în echipa noastră și le oferim oportunitatea de a munci într-o echipă tehnică matură. Suntem pregătiți să-i primim într-un mediu de lucru plăcut, caracterizat prin respect, siguranță și o atmosferă prietenoasă, specifică Fortech”, spune Ioana Sfârlea, Operations Manager pentru centrul de operaţiuni din Iaşi. În acest moment, Fortech Iași are disponibile zece posturi pentru software developers mid-seniori, în domeniile Mobile (Android & iOS), Front-End, C++, Automation Testing, Java, Web, precum și o poziție de System Administrator.

În aprilie, compania a inaugurat sediul din Oradea, primul în afara Clujului. Celor nouă angajați – toți ingineri software cu experiență – cu care a pornit la drum subsidiara din județul Bihor li se vor adăuga tot atâția, în 2016. Într-o primă fază, managementul companiei își propune ca aici să transfere complet două dintre proiectele sale. În ultimii ani, Fortech a înregistrat un ritm de creştere susținut. A trecut deja pragul de 550 de angajaţi şi colaboratori, iar la sfârșitul anului trecut a anunţat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro. Compania deţine sediul central, care funcţionează în regie proprie, şi încă cinci spaţii închiriate, în Cluj-Napoca.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close