Forţele Navale Române recrutează peste 1.200 de oameni

„Eşti în căutarea unui loc de muncă stabil pe piaţa muncii din România? Îţi doreşti o carieră plină de provocări, cu posibilităţi multiple de dezvoltare profesională şi personală? Vino alături de noi, în marea familie a Marinei Militare Române”.

Așa sună anunțul Statului Major al Forțelor Navale, care precizează că modalitatea cea mai rapidă de a deveni militar în Forţele Navale Române este alegerea profesiei de „Soldat/gradat profesionist”. Patru luni durează parcurgerea unui modul de pregătire militară generală şi de specialitate, la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale de la Mangalia, după care repartiţia este asigurată într-o structură militară, în funcţie de opţiunea fiecărui candidat. Salariul este circa 1.500 de lei, la care se adaugă 1.000 de lei pentru norma de hrană şi alte sporuri specifice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înscrierile se fac până în 15 iunie, la birourile de informare-recrutare din ţară. Candidaţii trebuie să fi absolvit învăţământul minim obligatoriu (zece clase), să aibă între 18 şi 50 de ani, să fie într-o formă fizică bună, pentru a trece de probele sportive, și să fie declaraţi „apt” medical şi psihologic. Cursurile încep în octombrie 2018 şi se termină în februarie 2019. În toată ţara, sunt disponibile 1.210 posturi de soldat/gradat profesionist – 203 în judeţul Constanţa, 66 în Brăila, 12 în Galaţi şi 45 în Tulcea. Se poate opta pentru orice post, indiferent de judeţul de domiciliu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close