Fostul director general al Transgaz preia conducerea Grupului Ţiriac

Din luna mai, Petru Văduva a revenit la vârful structurii de management ale Grupului Ţiriac, un holding ce înglobează în structura sa peste 40 de companii cu activităţi în domenii precum auto, financiar, imobiliar şi aviaţie.

„Noul” CEO a lăsat una dintre cele mai puternice amprente asupra Grupului, după ce, în 2009, a preluat conducerea activităţii afectate de criza economică. Mandatele sale anterioare la conducerea Ţiriac Holdings s-au desfăşurat în intervalele ianuarie 2009-iunie 2011 şi aprilie 2012-mai 2013. „Am încredere că, alături de echipa Ţiriac Holdings, voi duce activităţile companiilor la un nou nivel, în concordanţă cu aşteptările pieţelor dinamice pe care activează. Planific să mă implic activ în îmbunătăţirea serviciilor pe care companiile le livrează. Consider că serviciile reprezintă un diferenţiator al Grupului Ţiriac, care trebuie să atingă noi dimensiuni”, declară Petru Văduva.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Petru Văduva preia funcţia de CEO de la Dragoş Dinu, care îşi încheie mandatul de patru ani în cadrul Ţiriac Holdings. Sub conducerea lui Dragoş Dinu, a fost restructurată şi consolidată divizia auto a Grupului Ţiriac, în timp ce aria imobiliară a înregistrat progrese relevante, prin dezvoltarea de noi proiecte.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close