Fostul Marketing Manager al PepsiCo este noul CEO Breslo.ro

Andrei Dumitrașcu a preluat conducerea Breslo.ro, cel mai mare marketplace de handmade din România și unul din cei mai importanți jucători de pe piața de e-commerce.

Noul CEO va conduce Breslo.ro într-o nouă etapă și va completa cultura antreprenorială a startup-ului românesc cu experiența sa strategică, dobândită în peste zece ani de corporate management în multinaționale precum PepsiCo sau Danone. Mișcarea coincide cu aniversarea a 10 ani de la lansarea Breslo.ro.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„În 2008, am lansat Breslo, pe o piață în care cuvântul marketplace era asociat, în cel mai bun caz, cu site-urile de anunțuri, și cuvântul handmade era inexistent. Nu voi vorbi despre cifre, despre cum am format sau cum conducem această piață, despre echipa extraordinară care a fost alături de mine și nici despre poveștile din spate. Au fost zece ani de energie pură, alimentată constant de un singur lucru: pasiune. L-am întâlnit pe Andrei acum un an, am început să-i povestesc despre Breslo și nouă luni mai târziu ne-am dat seama că cel care începuse să povestească mai mult despre Breslo era el. Descoperisem un om creativ, autodidact, disciplinat și cu o maturitate profesională pe care nu o poate avea decât un copil al corporațiilor care l-au și crescut. Au urmat alte trei luni de discuții intense despre cifre, direcții și planuri de viitor, și ne-am dat seama că suntem alimentați de același lucru: pasiune”, declară Luigi Meclea, fondatorul Breslo.ro.

Andrei Dumitrașcu are o experiență de peste zece ani în FMCG. Din 2016 a fost responsabil cu dezvoltarea brandurilor de băuturi din cadrul PepsiCo Romania, din poziția de Marketing Manager. Anterior a avut în responsabilitate brandurile de food ale aceleiași companii. Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatea Economie Generală (2001-2005), a urmat un Master la Universitatea Paris XII Val de Marne, cu specialitatea Dezvoltarea și Administrarea Companiei (2008-2009).

„Breslo este un brand de care deja sunt extrem de atașat. Când am primit propunerea de a duce mai departe povestea lui de succes, am acceptat cu entuziasmul unui puști și maturitatea unui fost corporatist. Momentul în care ne aflăm este unul special. În 2018, Breslo aniversează zece ani de când s-a constituit în prima comunitate a artizanilor din România. Este un lucru remarcabil pentru un brand 100 la sută românesc să reziste zece ani pe o piață dinamică, aflată într-o permanentă dezvoltare”, spune Andrei Dumitrașcu.

DESPRE BRESLO.RO

Este cel mai mare marketplace creativ din România. Lider de piață pe scena e-commerce-ului alternativ, este platforma pe care s-a dezvoltat mișcarea handmade autohtonă și găzduiește o rețea online cu peste 200.000 de membri înregistrați. Breslo aduce împreună creatori de handmade, consumatori de design local și furnizori de materiale pentru meșteșugărit. Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În zece ani, a adunat peste 1,8 milioane de creații originale și materiale art&hobby, și și-a câștigat locul ca ambasador oficial al handmade-ului autohton.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close