Gabriela Streza se alătură echipei Valoria

Cu o experiență profesională de peste 15 ani în departamentele de marketing și business development ale unor mari companii multinaționale și afaceri de familie din România, lideri în domeniile lor de activitate, Gabriela Streza se alătură echipei Valoria, ca Business Development Director.

Gabriela Streza a absolvit Universitatea Politehnică din București și are o expertiză solidă în marketing, comunicare și business development, dobândită în decursul a sute de proiecte gestionate cu succes în carieră. „Gabriela este entuziastă, creativă, auto-motivată și capabilă să planifice, să organizeze și să implementeze cu succes mai multe proiecte simultan. Are o foarte bună cunoaștere a relațiilor publice și a comunicării profesionale, dar și o înaltă calificare în organizarea și managementul evenimentelor, pentru a dezvolta notorietatea brandului companiilor și pentru a genera dezvoltare de business”, sună caracterizarea noilor săi colegi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Decizia de a veni alături de echipa Valoria deschide un capitol nou în evoluția mea profesională, cu multe provocări, dar și cu oportunități importante. Avem o strategie de dezvoltare pe fiecare dintre liniile de business ale firmei – training, consultanță și coaching – și sunt entuziasmată de proiectele pe care ne propunem să le dezvoltăm împreună”, spune noul Business Development Director al companiei Valoria.

Valoria este o companie de training, consultanță și business coaching, care își propune să transforme potențialul echipelor și organizațiilor în valoare. „Competența, încrederea, inovația și pasiunea sunt valorile pe care le susținem prin tot ceea ce facem. Credem în oameni și în aspirația lor de împlinire personală și profesională, și în dorința lor de a-și accelera potențialul”, afirmă Elena Badea, Managing Partner Valoria.

Valoria oferă training pe o gamă diversificată de tematici, de la cele ce conduc la antrenarea competențelor funcționale, manageriale, de vânzări și interpersonale (soft skills), până la cele pe teme aflate mai rar în oferta de training a firmelor de profil, dar foarte cerute de companii, precum scriere de business cu tehnici de NLP, psihologia leadership-ului și psihologia vânzării. „Gabriela este un profesionist de marcă, o persoană dinamică, cu o gândire practică și structurată, care îi permite să coordoneze proiecte complexe cu o mare eficiență. Are abilități de comunicare excelente, care o fac să înțeleagă cerințele specifice ale fiecărui client, pentru a propune soluții și căi de colaborare de succes. În rolul de Business Development Director, va avea o contribuție esențială la dezvoltarea bazei de clienți a firmei și sunt încântată că lucrăm din nou împreună”, declară Elena Badea.

Alături de Elena Badea și Gabriela Streza, din echipa Valoria face parte și Alexandra Cernian, lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare – un trainer cu peste zece ani de experiență și un profesionist apreciat în mediul academic.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close