Gala Premiilor de Excelenţă HR Club: O companie românească şi-a adjudecat cele mai multe premii

Peste 250 de specialişti în resurse umane, antreprenori şi manageri din companii din România, au asistat la a zecea ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, organizată, ieri, de HR Club.

La ediţia aniversară a Galei au fost premiate zece companii dintre cele 26 participante, cu 46 de proiecte. Solina România a fost favorita acestui an și a câştigat trei premii, inclusiv la categoria cu cele mai multe proiecte înscrise în concurs, „Strategie de Resurse Umane”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„În mediul de afaceri ultracompetitiv şi disruptiv al zilelor noastre, când schimbarea este singura constantă, Gala HR Club reprezintă platforma perfectă de prezentare a progresului făcut de Resursele Umane în ultimii ani şi evidenţiază modul în care această profesie şi-a câştigat un rol tot mai relevant în strategie şi business”, declară Dana Cavaleru, directorul executiv HR Club.

Lista completă a câştigătorilor Galei HR Club 2018:

  • Secţiunea Proiecte de Resurse Umane

Recrutare şi Selecţie: DHL International România, Euro GSM şi Solina;

Managementul Performanţei şi al Recompensării: Unicredit Bank;

Formare şi Dezvoltare: Caroli Foods Group;

Strategie de Resurse Umane: Carrefour, Orange şi Solina;

  • Secţiunea Management General

Managerul anului: Dragoş Nan, Plant Manager Ploieşti, Coca-Cola HBC;

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puţin de 500 angajaţi: Ciprian Grădinariu şi Oana Piper, Solina;

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajaţi: Şerban Toader şi Mădălina Racoviţan, KPMG România şi Moldova;

  • Secţiunea Premii Speciale

Premiul Special pentru Inovaţie: EuroGSM, pentru proiectul KickStart Sales;

Premiul Generaţiei Z: Banca Comercială Română, pentru proiectul Şcoala de bani. Menţiune specială: Caroli Foods Group, pentru The Academy of Logistics;

Developing Trustworthy Leaders Award, oferit de invitatul de onoare al Galei, Gianpiero Petriglieri: Orange, pentru proiectul Shared Experience Ultra-Marathon.

Ca în fiecare an, proiectele câştigătoare şi cele finaliste vor fi incluse în Manualul de Bune Practici, un alt proiect cu tradiţie al HR Club, care prezintă şi promovează bunele practici în industria de resurse umane din România.

Cum a fost la Gala HR Club 2018? Iata o recapitulare a evenimentului. 🙂

Publicată de HR Club Romania pe 5 Aprilie 2018

DESPRE HR CLUB

Este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţată în 2004, are este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. HR Club are peste 450 de membri din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. Este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM), al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA) şi al Consiliului Economic şi Social (CES), și este una dintre cele 15 organizaţii reprezentative ale societăţii civile.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close