Galați: Investiții de 10 milioane euro, la Arcelor Mittal

ArcelorMittal Galați repornește Mașina de Turnare nr. 4, din cadrul Oțelăriei, după realizarea unui pachet de investiții, modernizări și reparații, în valoare totală de circa zece milioane de euro.

Proiectul a avut ca scop modernizarea capului de turnare al Mașinii nr. 4, prin înlocuirea unor compenente-cheie și instalarea unei automatizări noi. Acestea vor permite creșterea producției, prin reducerea opririlor tehnice și accidentale, obținerea unei viteze de turnare mai mari și eliminarea unor defecte de calitate. „Acest proiect este parte a eforturilor noastre, pe termen scurt și mediu, de a moderniza Oțelăria și de a implementa, cât mai mult posibil, noile tehnologii de automatizare și digitalizare în procesele noastre de productie”, declară Bruno Ribo, director general al ArcelorMittal Galați.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

ArcelorMittal este lider mondial în industria oțelului și activități miniere, cu prezență în 60 de țări și amprentă industrială în 19 țări. Este principalul furnizor de oțel de calitate pe piețele globale importante, precum industria auto, construcții, aparate de uz casnic și industria ambalajelor. În 2017, a înregistrat o cifră de afaceri de 68,7 miliarde de dolari și o producție de oțel de 93,1 milioane de tone. ArcelorMittal este listată la bursele din New York, Amsterdam, Paris, Luxemburg, Barcelona, Bilbao, Madrid și Valencia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close