Galați: Târg de internship-uri, cu oferte de la 40 de companii

În 29-30 martie, Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos”, Casa de Cultură a Studenților din Galați și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, organizează cea de-a treia ediție a târgului de Internship-uri.

Evenimentul are menirea de a facilita accesul studenților la locuri de practică pe care facultatea nu le poate asigura sau diferite față de cele pe care le oferă. Studenții vor putea afla care sunt cerințele în ceea ce privește procesul de recrutare, dar și importanța unui stagiu de practică în construirea unei cariere de succes.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți de la aproape 40 de companii din Galați și din țară, care oferă stagii de internship corespunzătoare domeniilor de studiu din cadrul Universității. Ediția de anul acesta a Târgului de Internship-uri își propune să acopere o gamă mai largă de specializări ale facultăților din cadrul Universității „Dunărea de Jos”, față de cea anterioară. Evenimentul are loc miercuri și joi, între orele 10 și 14, în corpul „D” al Facultății de Inginerie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close