Game changers: Cum să dezvolți echipe performante și să te adaptezi într-un mediu de business dinamic

Hotel Radisson Blu, București va găzdui, în 7 decembrie, evenimentul „Game changers. A conference for Project Managers today”, organizat de BusinessMark. Scopul întâlnirii este acela de a reuni specialiștii cu experiență în domeniu și de a discuta despre principalele provocări și soluții care vor duce activitatea unui project manager la următorul nivel.

În cadrul conferinței vor fi analizate principalele subiecte de interes: provocări actuale și viitoare în Project Management, importanța implicării unui project manager în dezvoltarea business-ului și creșterea financiară, instrumente și tehnologii inovatoare, întâmpinarea și soluționarea situațiilor de risc, spiritul anticipativ, flexibilitate și adaptabilitate, strategie și planificare, gestionarea bugetului, cum abordăm schimbarea și care sunt metodele de evitare ale scope creep-ului, leadership și includerea inteligenței emoționale în filosofia personală și managementul organizațional.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Se discută tot mai des despre adaptarea la schimbare, sisteme de lucru agile, impactul tehnologiei asupra mediului de business și despre abilitățile viitorului. În acest context, misiunea unui project manager devine din ce în ce mai complexă, iar drumul către un proiect de succes se transformă într-unul plin de provocări și necunoscute. În cadrul conferinței, ne propunem să găsim soluții și să stabilim tendințele pentru anul următor, alături de specialiști cu experiență națională și internațională”, declară Andreea Drăgan – Managing Partner, BusinessMark.

În primele două sesiuni, participanții au ocazia să interacționeze cu invitați de top: Andreea Pătrașcu (Head of Project Management, Orange), George Leca (Europe Head of Project Management Office, Reporting & Governance, Asahi Breweries Europe), Simona Bonghez (Managing Director, Colors in Projects), Cristian Ioniță (Program Manager National, Vel Pitar), Aurelian Aramă (Strategic Project Manager, Clever Taxi) și Gheorghe Ștefănescu (Senior Trainer, Evolutiv Consultants Network). Moderator va fi Ciprian Moga, Business Transformation Advisor.

Invitatul special al evenimentului este Marco Sampietro, PhD la University of Bremen, Germania, Project Management Professor în cadrul SDA Bocconi School of Management și la Milano Fashion Institute, Italia, și la MISB Bocconi – Mumbai International School of Business Bocconi, India. Marco este și Visiting Intructor la University of Queensland, Australia. Evenimentul include o simulare de business Simdustry-Managing3®, susținută de Gheorghe Ștefănescu, Senior Trainer la Evolutiv Consultants Network. Este prima simulare de business ce ilustrează, atât vizual, cât și tactil, relațiile dintre discipline de management diferite: managementul strategic, financiar și al resurselor umane.

Conferința se adresează directorilor generali și adjuncți, dar și de resurse umane, managerilor payroll&salarizare și juridic, și directorilor financiari sau antreprenorilor. Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark, și trimiterea sa la office@business-mark.ro.

Evenimentul „Game changers. A conference for Project Managers today” este organizat de BusinessMark, alături de EVOLUTIV Consultants Network, AVIS, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România și Plantăm fapte bune în România. Partenerii media ai conferinței sunt AngajatorulMeu.ro, AGERPRES, NewMoney, IQads, SMARK, Market Watch, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, CurierulNațional, MoneyBuzz, Portal Management, Startups.ro, Gazetadeștiri, MTCmagazin, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business și Roportal.

DESPRE BUSINESSMARK

Este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe, cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark le propune partenerilor săi strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close