Garanti Bank rămâne încă 5 ani în Novo Park

Parcul de afaceri Novo Park, din zona Pipera, deținut de Genesis Property, semnează prelungirea contractului cu Garanti Bank România cu încă cinci ani.

Contractul cu Garanti Bank va intra în vigoare în octombrie 2019. „Prin decizia de a prelungi contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2024, Garanti Bank reconfirmă angajamentul pe termen lung pe care și l-a asumat, atât față de clienții din România, cât și față de propriii angajați. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza”, declară Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Bank România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, ce reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA). Garanti Bank este deținută de Türkiye Garanti Bankası A.Ş (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al TGB.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 mp de spaţii de birouri clasa A. Novo Park găzduiește companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo și Unicredit Integrated Business Services. Gradul de ocupare este de 100 la sută.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close