GEFCO România are un nou manager de Transporturi Rutiere de Mărfuri și Depozitare

Dan Chiran a fost numit în funcția de Manager de Transporturi Rutiere de Mărfuri și Depozitare (Contract Logistics Manager), în cadrul filialei GEFCO din România, parte a furnizorului global de servicii industriale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor.

În calitatea sa de Contract Logistics Manager la GEFCO România, Dan Chiran va fi responsabil de toată activitatea operațională a filialei, legată de transportul rutier de marfă și depozitare. Experiența sa în domeniul transportului și logisticii va aduce un plus pentru echipa de 40 de oameni, pe care o va coordona la GEFCO România, în Arad, Joița și Craiova. „Mă bucur că pot dezvolta și implementa soluții logistice performante pentru clienți, alături de echipa de profesioniști de la GEFCO. Obiectivul nostru este să consolidăm poziția companiei în România, luând în considerare dinamica domeniului și provocările pe care le aduce”, declară Dan Chiran.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dan Chiran a absolvit Facultatea de Transporturi în cadrul Universității Politehnica din București și și-a început activitatea în domeniul transporturilor și logisticii în 2005. A activat în diverse roluri operaționale și de management. Pe lângă expertiza tehnică dobândită, a acumulat și o experiență managerială solidă și a coordonat activitatea unei echipe de peste 200 de persoane.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close