GEFCO România își mută sediul central în noul Campus 6.1

Subsidiara locală a furnizorului global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistică auto își mută birourile sediului central în prima clădire a complexului Campus 6, ce va fi livrată în al treilea trimestru din acest an.

Angajații GEFCO au avut ocazia să aleagă clădirea ce le va fi „casă” în următorii ani, iar opțiunea lor a fost, într-o majoritate semnificativă, Campus 6.1, complexul dezvoltat de Skanska România. Suprafața închiriată de GEFCO România totalizează 680 mp.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„GEFCO România a avut sediul în partea de nord a Bucureștiului încă de la înființare, însă cu timpul această zonă s-a aglomerat mult, iar accesul a devenit tot mai anevoios. Infinite Proximity by GEFCO este o direcție  importantă  a culturii organizaționale GEFCO, pe care o  prețuim, și de aceea am ținut să ne consultăm cu toți angajații în cadrul companiei noastre. Campus 6.1 s-a clasat în topul preferințelor, atât din punct de vedere al amplasării, datorită proximității metroului, a distanței mici față de agenția noastră din Joița și a Universității Politehnica, zonă cu mult potențial în ceea ce privește recrutarea de noi talente, dar și datorită dotărilor de care beneficiază clădirea”, declară Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager și director general al GEFCO România și Bulgaria.

Compania GEFCO România este prezentă pe piața locală de 13 ani și deservește anual 350 de clienți. Activează prin intermediul a șase puncte logistice și operează transportul a peste 60 la sută din totalul vehiculelor finite produse în România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close