Gemini Solutions îl aduce la București pe co-fondatorul aplicației Yummly

Vadim Geshel va dezvălui povestea despre tehnologia din spatele Yummly, una dintre cele mai accesate aplicații mobile de la categoria food din lume, la evenimentul dedicat comunității locale de experți și progamatori, ce va avea loc pe 11 octombrie, la Athenee Palace Hilton, de la orele 19.

Gemini Solutions este o companie de consultanță de IT, specializată în dezvoltarea și integrarea software-ului personalizat, fondată în 2005 de un grup de specialiști din Silicon Valley. În prezent, compania are la București, Cluj și Iași o echipă de peste 100 de ingineri software, care lucrează cu clienți din SUA, Franța, Olanda și Germania.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Gemini Solutions este compania care a construit aplicațiile native Yummly pentru iPhone și Android, cu ajutorul unei echipe dedicate de experți. Yummly și Gemini Solutions au abordat numeroasele provocări asociate cu construirea unei aplicații mobile personalizate, cu o grafică impresionantă, construită cu  animații sofisticate și efecte de  parallax la un frame-rater idicat. Parteneriatul a condus la realizarea aplicației pentru iPhone, lansată în 2013, și a continuat cu dezvoltarea de aplicații pentru iPad și Android in anul următor.

Ca urmare a colaborării din ultimii ani, Gemini Solutions a invitat top executivi de la Yummly să împărtășească comunității locale de programatori povestea acestei aplicații de mobil. Pentru prima dată în România, trei oameni-cheie de la Yummly – Vadim Geshel, Co-fondator și CTO, Yuri Yuryev, Vice President of Engineering și Dr. Greg Druck, Head of Research – vor dezvălui cum au rezolvat provocările legate de dezvoltarea acestei aplicații de renume mondial.

„Pentru noi este foarte important să împărtășim practicile pe care le folosim în proiectele noastre cu clienții de anvergură globală cu comunitatea inginerilor software și a specialiștilor din România. Suntem deschiși să ne invităm partenerii cu care avem proiecte de lungă durată să vorbească despre lucrurile ce fac diferența în această industrie extrem de dinamică. Ne dorim un eveniment interactiv, la care participanții să vină cu încredere și să fructifice ocazia de a-i cunoaște pe acești oameni, a căror viziune a făcut din aplicația Yummly un succes la scară globală”, spune Șerban Țir, CTO Gemini Solutions.

DESPRE YUMMLY

Înființată în 2009, aplică tehnologii brevetate pentru a înțelege alimentele și gustul, construind astfel harta genomului alimentar. Yummly folosește această tehnologie pentru a oferi o experiență de neegalat utilizatorilor, inclusiv recomandări personalizate, căutare semantică și contextuală și o listă inteligentă de cumpărături. Peste 15 milioane de vizitatori unici se îndreaptă lunar spre Yummly, pentru rețete culinare și inspirație.

DESPRE GEMINI SOLUTIONS

Fondată în 2005 de un grup de specialiști în tehnologie din Silicon Valley, furnizează servicii de dezvoltare software de clasă mondială. Încă de la început, s-a concentrat pe construirea de produse de top, folosind talente calificate, dezvoltând produse colaborative și parteneriate pe termen lung. Gemini Solutions are peste 100 de ingineri software, care acoperă un spectru larg de tehnologii, pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului software.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close