Globalworth Plaza va găzdui noul sediu al CCC

Liderul pieței de clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est a semnat un acord de închiriere pentru Globalworth Plaza cu CCC, unul dintre cei mai mari producători și retaileri de încălțăminte din Europa.

Noul sediu CCC din București va ocupa două etaje în clădirea de birouri situată pe str. Pipera. „Am găsit, în cele din urmă, spațiul de birouri potrivit pentru compania noastră în România. A durat destul de mult până am luat decizia, dar a meritat așteptarea. Globalworth și CCC vor avea o importantă și lungă colaborare, și sperăm că, în viitor, nu numai pentru închirierea de spații de birouri”, declară Joanna Jozwiak, Manager General RO la CCC.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

CCC va inaugura noul birou din Globalworth Plaza la începutul anului viitor. „Noul sediu le va oferi angajaților echilibrul perfect dintre spațiul de lucru, retail și multe alte facilități, toate acestea în cel mai nou și mai dinamic hub de business din București. Suntem siguri că vor găsi aici mediul de lucru productiv, confortabil și creativ pe care îl căutau”, spune Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank, un partener pe termen lung al Globalworth. Globalworth Plaza este o clădire de birouri de Clasa „A”, situată în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția dintre str. Pipera și Bd. Barbu Văcărescu. Clădirea este al treilea cel mai înalt turn de birouri din noul sector de afaceri din București, iar printre chiriași se numără Patria Bank, Anima, Printec, Coface și Amoma. Globalworth Plaza a fost complet renovată în 2017 și a primit acreditarea BREEAM Excellent.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close