Globalworth pune piatra de temelie a viitorului sediu Renault România

Yves Caracatzanis (foto), directorul general al Groupe Renault România, va fi prezent pe 28 august, alături de reprezentanții Globalworth, la startul turnării fundației noului sediu al companiei.

Viitorul sediu al Renault România va fi construit pe un spațiu achiziționat de la Coca-Cola HBC România, iar clădirea va fi finalizată în primul trimestru în 2019. Sediul Renault va fi situat aproape de stația de metrou Preciziei și va fi dezvoltat de Elgan Offices, o companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group. Spațiul construit va avea o suprafață de peste 47.000 de metri pătrați, iar Renault va semna un contract de închiriere pe cel puțin 11 ani.

Este cea mai mare tranzacție de leasing înregistrată vreodată pe piața de birouri din București. În urma acestei tranzacții, Renault România va deveni cel mai mare chiriaș al Globalworth. Noul sediu este al doilea proiect de închiriere încheiat între Globalworth și Renault România. În februarie, Globalworth a anunțat că a cumpărat, cu 42,5 milioane de euro, depozitul ce asigură distribuția de piese de schimb pentru Dacia, în apropiere de Pitești, de la compania Elgan, deținută de omul de afaceri israelian Simon Roth. Noul nostru sediu unic din București are deja un nume, ales de angajații noștri: Renault Bucharest Connected. Pentru prima oară de când Groupe Renault își desfășoară activitatea în Capitală, mai mult de 3.000 de angajați, zeci de echipe, sute de profesii, se vor afla în același loc și vor putea lucra chiar mai bine împreună”, declară Yves Caracatzanis.

Clădirea Renault Bucharest Connected (RBC), P+7,  este încadrată în Clasa A și respectă normele de calitate de top, pentru acest tip de construcţie. RBC va avea în dotare showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu capacitate de 350 de locuri, destinat evenimentelor interne şi externe, restaurant, cabinet medical, infrastructură informatică.

Calitatea, prioritatea Renault România

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close