GMP PR lansează o divizie de Employer Branding

La finalul acestei luni, agenția GMP PR lansează o divizie dedicată de Employer Branding. Lansarea are loc într-un context în care piața muncii din România se confruntă cu o dinamică fără precedent și tot mai mulți angajatori dezvoltă platforme de comunicare menite să inspire, să loializeze și să rețină angajații.

Pentru început, noua divizie are o echipă de patru persoane și este coordonată de Cătălina Șeitan (foto). Cu o experiență de peste zece ani în PR, dintre care opt în agenție, Cătălina a dezvoltat zeci de proiecte de comunicare internă și campanii de employer branding pentru unii dintre cei mai mari angajatori de pe piața de retail, oil & gas, banking, FMCGși farma.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Divizia va oferi consultanță în dezvoltarea brandului de angajator, atât intern, cât și extern, va crea campanii de recrutare și loializare, campanii de comunicare internă, dar și acțiuni tactice, menite să sprijine obiectivele de HR. „Agenția noastră răspunde unor nevoi ale pieței. Găsirea și păstrarea forței de muncă este una dintre principalele preocupări ale clienților noștri astăzi. Millenials și Generatia Z pun presiuni fără precedent asupra angajatorilor și schimbămodul de comunicare. Metodele tradiționale de motivare, cum sunt bonusurile și teambuilding-urile, funcționează tot mai puțin, noul profil de angajat așteaptă experiențe memorabile de la locul de muncă. Vor câștiga acele companii care vor avea o strategie realistă de employer branding”, declară Ioana Mănoiu, Managing Partner, GMP PR.

În 2016, GMP PR a fost prima agenție care a lansat un departament de Brand Journalism și altul de Measurement & Consumer Behavior. Acestea s-au alăturat departamentului de Crisis & Issues Prevention and Management, care anul acesta împlinește opt ani. „În ultimii ani, alături de clienții noștri, am făcut față provocărilor pe care aceștia le-au avut în comunicarea cu angajații și potențialii angajați. Împreună cu echipa mea, am abordat toate zonele comunicării – de la recrutare și poziționare a brandului de angajator până la campaniile de loializare. Expertiza noastră include colaborări cu companii locale, de dimensiuni medii, dar și multinaționale cu zeci de mii de angajați. Am studiat îndeaproape psihologia noilor generații de angajați și punem la dispoziția companiilor beneficiile experienței acumulate de noi”, a spus Cătălina Șeitan, GMP PR.

DESPRE GMP PR

Fondată în 2007, ca parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional la competiţii, precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award. Printre distincţiile primite se numără „Best use of PR Evaluation”, „Newcomer European Agency of the Year”, „Best European Launch” sau „Romanian PR Agency of the year”. În 2016, agenția a fost implicată într-o campanie considerată Campania Anului în România, cea în urma căreia 1 iunie a devenit Zi Liberă Națională. Agenția a fost distinsă cu PR Innovator of the Year și PR for Greater Good.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close