Google recrutează în Bucureşti

Gigantul Google caută stagiari pentru internship-uri de șase luni, în mai multe locaţii din lume, printre care şi Bucureşti.

Potrivit platformei careers.google.com, cerinţele minime pentru aplicare sunt ca aplicantul să fie în penultimul an de studiu de licenţă sau master, notează ZF. Sunt considerate avantaje experienţele anterioare în vânzări, publicitate, consultanţă, relaţii cu clienţii sau marketing. „Ideea Gmail a venit de la un singur <googler>. Acum platforma are peste 425 de milioane de utilizatori. La Google, fiecare <googler> poate avea un impact uriaş, şi nu este diferit pentru  cei care se află în internship – ei sunt actorii-cheie în inovaţie”, scriu reprezentanţii companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Responsabilităţile şi detaliile proiectului vor fi comunicate de companie, în funcție de istoricul educaţional al candidatului, de interesele şi calităţile acestuia. Data limită pentru aplicare este 29 octombrie. Aplicanţii selectaţi vor fi contactaţi pentru stabilirea unui interviu în perioada noiembrie 2018-aprilie 2019. Alte locaţii pentru internship se află în Dubai, Viena, München, Bruxelles, Copenhaga, Madrid, Helsinki, Paris, Budapesta, dar şi Nairobi sau Lagos.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close