Grawe România are un nou director de vânzări

Cu o experiență de peste 20 ani în asigurări, acumulată în companii precum Generali, Groupama și Asirom, Dragoș Călin conduce, din septembrie, echipa de vânzări directe a Grawe România. El va gestiona parteneriatele cu brokerii și va contribui fundamental la strategia de business.

Obiectivul principal al activității lui Dragoș Călin îl constituie extinderea bazei de clienți ale companiei, prin dezvoltarea forței naționale de vânzări și a rețelei de intermediari. „Un profesionist de asemenea anvergură va aduce forței de vânzări soluții noi și un plus de energie, și va contribui la consolidarea poziției Grawe pe piața asigurărilor din România. Ne bazăm pe experiență sa în creșterea și stabilizarea echipelor de vânzare, pe calitățile manageriale demonstrate în întreagă activitate, ca și pe excelentă cunoaștere a pieței asigurărilor. Misiunea sa va fi esențială pentru direcția strategică a companiei către extinderea vânzărilor retail”, afirmă Paul Swoboda, președintele Directoratului Grawe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Grawe România face parte din grupul austriac Grawe, înființat în 1828. Compania, aflată în topul primilor zece asiguratori de viață la nivel național, este prezentă în România de 18 ani. La finalul lui 2017, Grawe a înregistrat un volum de prime brute subscrise de 53,69 milioane lei și un total al activelor de peste 443 milioane.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close