Grégoire Vigroux, noul Vice-President Marketing al TELUS International Europe

El își va păstra pozițiile de membru în Consiliul de Administrație din România și vicepreședinte al fundației TELUS International Romania Community Board.

În ultimul deceniu, francezul Grégoire Vigroux, aflat la București din 2006, a co-fondat și a vândut mai multe companii cu creștere rapidă, inclusiv CallPoint. Înainte de a înființa CallPoint (TELUS International Europe de azi), Grégoire Vigroux a acumulat experiență în Franța și SUA. Deține un Master D2A (Universitatea Sorbona), un MBA (ESG Group) și a absolvit INSEEC Lyon Business School.

În noul său rol, cel de de Vice-President Marketing în cadrul TELUS International Europe, Grégoire Vigroux va avea misiunea de a genera o creștere a business-ului în Europa, cu accent principal pe piețele din Germania, Franța și Marea Britanie, de a conduce campanii de marketing inovatoare și de a construi și implementa un plan solid de comunicare externă.

Compania CallPoint România a fost fondată ca un centru de contact, în 2007, și achiziționată, cinci ani mai târziu, de TELUS International, lider mondial în sectorul BPO. La momentul achiziției, în 2012, CallPoint avea 900 de angajați, în Bulgaria și România. Între timp, numărul lor a trecut de 4.500, în șapte centre de livrare – Sofia și Plovdiv (Bulgaria), București și Craiova -, plus birouri în Manchester și Cannock (Anglia).

TELUS International Europe este un centru de contact multilingv de servicii BPO (business process outsourcing) și furnizor ITO, care și-a început activitatea în 2004. Compania oferă soluții de contact center, ITO și servicii de suport, în peste 35 de limbi străine, pentru parteneri din industrii diverse, de la telecom, utilități, high tech și gaming, până la finanțe, retail, e-commerce, turism, logistică și cea medicală. TELUS International Europe este parte a familiei TELUS International, o companie globală de BPO, cu peste 30.000 de angajați în întreaga lume, inclusiv în Canada, SUA, Europa, America Latină și Asia. O componentă globală a TELUS, TELUS International este susținută de liderul național pe piața de telecomunicații din Canada, cu o cifră de afaceri anuală de zece miliarde de dolari și 12,7 milioane de clienți.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close