Groupe Renault România are un nou director administrativ şi financiar

Din 1 iulie, Aurelia Leoveanu este noul director Administrativ și Financiar al Groupe Renault România și membră a comitetului de management al companiei. Liviu Bocşaru, care a ocupat acest post în ultimii șase ani, devine director Proiecte de Transformare Controlling Groupe Renault, la nivel internaţional.

Cu o experiență de 22 ani în domeniul financiar-contabil, Aurelia Leoveanu s-a alăturat Groupe Renault în 2002, în cadrul diviziei de finanțare – Renault Crédit International (RCI). A fost unul dintre actorii dezvoltării activității de finanțare şi a serviciilor asociate pe piața din România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și a unui program de management executiv ESCP Europa. În 1995, a debutat în domeniul financiar-contabil, la World Trade Center București, și a ocupat succesiv pozițiile de contabil, contabil șef şi director financiar. Între 2002 și 2012, a fost director financiar al RCI, lider în segmentul de finanțare a vânzărilor Groupe Renault România, cu o cotă de piață de peste 70 la sută în 2017, iar din 2012 este director general al diviziei de finanțare a Groupe Renault România. Din ianuarie 2018, a fost director Performanţă şi Control, cu misiunea principală să contribuie la creșterea şi optimizarea performanţei companiei, în parteneriat cu responsabilii din perimetrele operaționale.

Cu o activitate de aproape 22 de ani în cadrul Groupe Renault România, dintre care ultimii șase ca director Administrativ și Financiar, Liviu Bocşaru a contribuit la dezvoltarea unei echipe recunoscute la nivel internațional, dar și la simplificarea și digitalizarea proceselor companiei. Cifra de afaceri a grupului în 2017 a fost de 5,7 miliarde de euro, iar investițiile cumulate (2000-2017) au atins nivelul de 2,8 miliarde euro.

A absolvit Facultatea de Științe Economice din Craiova. În 1996, și-a început activitatea la Automobile Dacia, în departamentul Achiziții, iar din 1999 a devenit, pe rând, șef serviciu Eficiență Economică, șef serviciu Audit și Misiuni speciale și șef departament Control de gestiune Inginerii și IT. În 2007, a preluat conducerea activității financiare și de gestiune a Renault Mécanique Roumanie, iar în 2009 a fost numit șef departament control de gestiune al Uzinei Mecanica și Șasiuri Dacia. Din 2010, s-a alăturat filialei comerciale, ca director Control de gestiune și Administrativ financiar, iar doi ani mai târziu, a devenit director executiv al tuturor activităților financiare ale Groupe Renault România. Din 1 iulie, este director Proiecte de Transformare Controlling în Groupe Renault, la nivel internațional.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close