Groupe Renault România caută sute de specialiști „mobili, conectați și autonomi”

Unul dintre cei mai mari angajatori din România, parte a Alianței Renault Nissan Mitsubishi, continuă să recruteze. Peste 250 de posturi sunt disponibile la târgul Angajatori de Top, în acest week-end. Și programul de stagii Drive Your Future deschide noi oportunități: 300 de studenți și masteranzi pot face internship în companie.

Timp de două zile (26, 27 octombrie), echipele de Resurse Umane ale Groupe Renault România așteaptă persoanele interesate de o carieră în domeniul auto la târgul  Angajatori de Top, în București. În funcție de postul vizat, acestea pot avea experiența unui prim interviu cu specialiști ai companiei, chiar în stand. Cele peste 250 de posturi vizează profiluri pentru activitățile de R&D, fabricație, IT, logistică, achiziții, calitate, marketing, financiar sau shared services. Posturile sunt disponibile în Bucureşti, Titu şi Mioveni. Oferta de posturi este disponibilă aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cei care vor să aibă parte de experiența unei aplicații de tip VR RACE în stand – o imersiune inedită, prin intermediul tehnologiei – se pot urca la bordul unui vehicul Renault, pentru a simula, din scaunul de șofer, o deplasare. VR RACE oferă și posibilitatea de a descoperi gamele de mașini ale mărcilor Dacia și Renault.

Renault Bucharest Connected (RBC)

Început în 2017, sediul unic al angajaților din București va fi inaugurat în a doua jumătate a anului viitor. Gândit ca un proiect de management, noul sediu va aduce împreună toate echipele Groupe Renault România din București, care își desfășoară acum activitățile în amplasamente diferite. RBC este construit pe 47.000 mp și este situat în zona de Vest a Capitalei, aproape de mijloace de transport. Va include un showroom pentru automobilele Groupe Renault, 1.000 de locuri de par­care, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri, destinat evenimentelor in­terne și externe, şi alte facilități, pre­cum un restaurant şi un cabinet medical. Va beneficia de spaţii colaborative creative, formare şi documentare, în săli dotate cu tehnologii specifice.

DESPRE GROUPE RENAULT ROMÂNIA

Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului. În 2017, Groupe Renault România, care se bazează pe o echipă formată din 17.700 de angajați, a avut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro și este lider pe piaţa locală, cu mărcile Dacia şi Renault.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close