Grupul CEPROCS™: Succes, dezvoltare și responsabilitate

Compania CEPROCS™, înființată în urmă cu patru ani, la Sibiu, ocupă un loc din ce în ce mai important pe piață și a atins o dimensiune imposibil de neluat în considerare, în domenii precum Achiziții, Finanțe, Resurse Umane, IT și Industria construcțiiilor de mașini (Engineering). Grație reorganizării grupului în cadrul celor patru ramuri, au putut fi realizate atât extinderea paletei de servicii, cât și siguranța și eficientizarea acestora. CEPROCS™ oferă clienților săi soluții optime și contribuie, astfel, în mod esențial, la succesul lor. Totodată, compania își asumă și responsabilități sociale.

Departamentele Achiziții, Finanțe, Resurse Umane, IT și Industria construcțiilor de mașini (Engineering) dovedesc, în prezent, și mai multă promptitudine, eficiență și sobrietate: grupul CEPROCS™ este alcătuit din trei secțiuni, care oferă o paletă diversificată de servicii – de la proiecte globale de achiziții (Global Sourcing), pentru furnizarea de produse de la terți, până la servicii financiare, contabile și servicii în domeniul Resurselor Umane – și dezvoltă împreună soluții customizate. Astfel, CEPROCS™ le asigură clienților săi, grație echipei de experți calificați și competenți, importante avantaje competitive  și securitatea informațiilor și datelor.

În mod deosebit, ne-au atras atenția toate îndatoririle sociale ale acelor instituții și inițiative care își îndreaptă atenția, în primul rând, asupra copiilor și adolescenților.

Compania, cu sediul central în Transilvania, la Sibiu, face față schimbărilor permanente din cadrul piețelor internaționale datorită revizuirilor tehnice periodice. Serviciile oferite se efectuează exclusiv cu ajutorul celor mai bune echipamente IT și celui mai bun software. CEPROCS™ dispune de o rețea compactă de parteneri, astfel că oferă clienților săi exact acele soluții pe care piața le impune. „Un exemplu ar fi colaborarea de succes cu Wollschläger (www.wollschlaeger.de), un specialist în produse din industria metalurgică, renumit pe plan internațional. Mulțumită parteneriatului reciproc profitabil, CEPROCS™ ENGINEERING – mai exact, echipei de experți, în ceea ce privește sculele, tehnologia componentelor de fixare (Fastening Technology) și industria construcțiilor de mașini (Engineering Deisgn) – poate asigura și dezvolta consecvența companiei noastre de succes, în domeniul sus-numit”, explică Matthias Trittinger, director general CEPROCS™.œ

Dezvoltarea strategică a afacerii, cu CEPROCS™ TRADE

Alături de CEPROCS™, CEPROCS™ ENGINEERING și CEPROCS™ TECHNOLOGIES EOOD, CEPROCS™ TRADE formează a treia ramură de activitate în structura organizatorică a grupului CEPROCS™. Astfel, clientul nu mai are de-a face cu un singur furnizor. Grație comasării comenzilor și înlăturării modalităților complicate de achiziționare, comunicarea devine mult mai eficientă, iar decontarea mult mai simplă. Grupul CEPROCS™ (format din CEPROCS™ SRL, CEPROCS™ ENGINEERING, CEPROCS™ TECHNOLOGIES  EOOD și CEPROCS™ TRADE) devine astfel, indiscutabil, la doar patru ani de la înființare, prestatorul de servicii pentru Achiziții, Finanțe, Resurse Umane, IT și Engineering, în regiune, dar nu numai. Echipa de specialiști dinamici și de prima clasă, care se află în permanentă creștere, este dovada dezvoltării adecvate ale companiei.

Dezvoltarea afacerii în Europa Centrală și de Sud-Est este o parte importantă a strategiei de creștere a Grupului CEPROCS™. Primul pas în această direcție a fost făcut prin înființarea, în Bulgaria, a CEPROCS™ Technologies EOOD. Pe lângă expansiunea teritorială, centrul de date din Bulgaria reflectă și creșterea securității datelor clienților noștri. Acest lucru ne oferă un avantaj competitiv suplimentar. În prezent, lucrăm la dezvoltarea unui depozit de date pentru analize specifice, destinate clienților CEPROCS™.

CEPROCS™: Responsabilități sociale

Instruirea propriilor angajați este și a fost mereu unul dintre elementele de bază, ce au dus la succesul grupului CEPROCS™. „Pentru noi, o companie în curs de dezvoltare, responsabilitățile sociale sunt extrem de importante. Alături de cele caritabile, acestea joacă un rol important pentru CEPROCS™. În mod deosebit, ne-au atras atenția toate îndatoririle sociale ale acelor instituții și inițiative care își îndreaptă atenția, în primul rând, asupra copiilor și adolescenților”, arată Matthias Trittinger.

Pe lângă donațiile către grădinițe și centre afterschool, participările la evenimentele caritabile ale Clubului Economic German din Transilvania (DWS) și sprijinul pentru proiectele ascociațiilor „Mâini Unite” și „Magic Hands”, CEPROCS™ și-a adus contribuția, de curând, la îmbunătățirea îngrijirii medicale a celor mici, prin achiziționarea unui bilirubinometru pentru Spitalul Județean. Cu ajutorul acestuia, este îmbunătățită, în mod considerabil, îngrijirea nou-născuților. „Suntem încântați de această contribuție, deoarece succesul companiei noastre nu ar fi, nici pe departe, atât de valoros, dacă nu ne-am asuma și responsabilități sociale. Viabilitatea trebuie să treacă, întotdeauna, de pragul propriei uși”, este convins directorul general CEPROCS™.

articol publicat în sb.business – ediția de toamnă 2014

 

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close