Grupul City Grill angajează 400 de persoane pe posturi de ospătar, bucătar, barman și hostess

Locurile de muncă la Grupul City Grill – una dintre cele mai mari companii din industria ospitalității din România – sunt deschise pentru persoanele care au cel puțin diplomă de absolvire a liceului, atât necalificate, cât și cu experiență, din București și zonele limitrofe.

„Anul acesta, prioritatea strategică a întregului Grup City Grill este să investim resurse importante în recrutare, training, dezvoltare și recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucrează pentru brandurile din portofoliu. Mai mult, ne propunem să ne dezvoltăm și să deschidem două locații noi până la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim să găsim cât mai mulți oameni pasionați de domeniu, comunicativi și dornici să lucreze într-un mediu plăcut, alături de o echipă tânără”, declară Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill.

Toți angajații Grupului City Grill beneficiază de un salariu motivant, discount-uri în locațiile din portofoliu, training-uri profesionale și de dezvoltare – de la cursuri de vânzare sau servire la training-uri de comunicare -, diferite petreceri dedicate și decont transport. Mai mult decât atât, fiecare locație recunoaște și premiază angajații lunii și oferă bonusuri de performanță. Grupul City Grill mai angajează și pizzeri, ajutori de bucătar, spălători de veselă, șefi de tură, magazioneri, operatori și asistent manager. Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Grupului City Grill, în secțiunea Cariere.

DESPRE GRUPUL CITY GRILL

Fondat în 2004 de către Dragoș Petrescu, Grupul City Grill deține în portofoliu șapte branduri – restaurantele City Grill,  Trattoria Buongiorno,  Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescaruș, Hanu’ lui Manuc și Cafenelele City Cafe – și 17 locații. Din 2009 și până în prezent, Grupul City Grill a primit peste 25 de premii și distincții, ca recunoaștere a profesionalismului și a succesului în industria Horeca.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close