Grupul Policolor-Orgachim are un nou director de marketing

Camelia Dragomirescu a fost numită Coatings Group Marketing Director Policolor-Orgachim.

În această calitate, va coordona activitățile de marketing ale grupului din România și Bulgaria. Printre principalele provocări pe care le aduce noua poziție se numără armonizarea proceselor de lucru și managementul echipei comune de marketing, care poate aduce un plus de performanță.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Om de marketing de aproape 20 de ani, Camelia Dragomirescu are un parcurs profesional complex, în mai multe domenii, printre care cel energetic (ABB), FMCG (Pepsi) și retail (Ambient). În Policolor a acumulat o experiență de cinci ani. A absolvit Facultatea de Cibernetică la ASE, apoi și-a îndreptat atenția către Comunicare și Relații Publice, la SNSPA. Convinsă de beneficiile unei educații continue, a participat la diverse cursuri de comunicare, category și revenue management, strategie sau management de proiect.

În Policolor și-a făcut debutul în 2013, când a coodonat activitatea de trade marketing. A contribuit la evoluția constantă a companiei, prin implementarea unor campanii de succes, precum relansarea brandului de vopsea CasaBella, în 2014, noul Spor, în 2016, sau Culorile României, platforma de Responsabilitate Socială lansată de Policolor din 2015, la aniversarea a 50 de ani de experiență și tradiție în România.

Implicarea activă în campanii complexe și experiența acumulată au recomandat-o pe Camelia Dragomirescu pentru poziția de Coatings Group Marketing al Grupului Policolor-Orgachim. „Mi-am asumat misiunea de a reuși armonizarea și unificarea proceselor de lucru în două țări atât de diferite. În același timp, este esențial pentru noi să păstrăm identitatea brandurilor locale, așa cum merită piețele pe care s-au construit și oamenii cărora ne adresăm”, declară Camelia Dragomirescu.

Grupul s-a format în 1998, atunci când Policolor (prezentă pe piața din România din 1965) a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Orgachim JSC, din Bulgaria. Policolor-Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri și vopsele: Policolor România şi Orgachim Bulgaria, şi este lider regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona sud-est europeană.

DESPRE POLICOLOR

Producător de lacuri şi vopsele cu tradiție în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei, sub brandurile Spor, CasaBella si Vinarom, sisteme profesionale pentru construcţii in gama DEKO Professional, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, dedicate service-urilor auto, în gamele Klar, Emaur și Silverpol, și acoperiri performante destinate industriei. Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. La nivel național, Policolor are zece magazine proprii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close