HackTM: Maratonul de programare de la Timișoara se pregătește de start

Ajuns la cea de-a cincea ediție, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei își propune să găzduiască, din nou, peste 400 de participanți.

Hackathon-ul de software și hardware organizat de Asociația Banat IT, dedicat pasionaților de tehnologie din România, dar și din restul Europei, se va desfășura între 11 și 13 mai, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița, unde organizatorii vor crea un spațiu demn de un festival de tehnologie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja active din domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții vor lucra în echipe și vor avea ocazia să dezvolte proiecte inovatoare, sub îndrumarea mentorilor HackTM. Este un hackathon deschis, astfel că se încurajează idei de proiecte care să testeze abilitățile de programare și design ale participanților.

Hackathon-ul va însemna circa 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise vor avea șansa să-și dezvolte proiectele propuse, iar o zi va fi dedicată workshop-urilor și prezentărilor tehnice, deschise participanților și vizitatorilor. Evenimentul pune la bătaie premii în valoare totală de 10.000 de euro, pentru cele mai originale proiecte, după evaluările realizate de specialiști în domeniu. HackTM 2018 este un eveniment realizat de Asociația Banat IT, în colaborare cu Timișoara Startup Hub, Universitatea Politehnica Timișoara, Banat Interlink, Smart City și comunitățile IT locale.

DESPRE ASOCIAȚIA BANAT IT

Înființată de un grup de profesioniști din domeniul IT, este una dintre cele mai reputate organizații ale sectorului tech din vestul României. Activează pentru creșterea coeziunii sectoriale, a gradului de valorizare a inovării și potențialului de cercetare-dezvoltare, îmbunătățirea practicilor de afaceri și de atragere a resurselor umane, respectiv pentru educație de natură tehnologică și de business, pentru cele mai diverse categorii de beneficiari.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close