Häfele inaugurează primul showroom din țară

Liderul în producția și comercializarea de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, deschide primul showroom local, în București, unde își prezintă ultimele tehnologii pentru mobilier și soluții inteligente pentru aplicațiile arhitecturale.

În noul spațiu expozițional, cu o suprafața totală de 150 mp, producătorii de mobilier, designerii de interior, proiectanții, arhitecții, dar și consumatorii, pot descoperi beneficiile feroneriei inovatoare pentru mobilier. „Prin deschiderea noului showroom, lansăm o invitație atât arhitecților, designerilor, producătorilor de mobilier, cât și partenerilor noștri, să vină să descopere o parte din universul Häfele, să interacționeze zilnic cu consultanții de vânzări și sutele de produse expuse, pentru a beneficia de sprijinul nostru în toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. Acest spațiu se adresează și consumatorilor care vor să cunoască soluțiile Häfele, dar și cum va arăta viitorul în casa lor, printr-un mobilier inteligent și multifuncțional”, declară Rodica Popescu (foto), Managing Director Häfele România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul showroom, în care funcționează și sediul Häfele din București, este împărțit în două zone mari: zona operațională, ne-expusă clienților, care susține operațiunile zilnice ale echipei de vânzări, marketing și consultanță în domeniul accesoriilor de mobilier și feroneriei arhitecturale, și zona expozițională, unde se pot testa gamele proprii de produse, iar vizitatorii pot fi consiliați de specialiști în alegerea soluțiilor potrivite pentru proiectele lor.

În 2017, Häfele a înregistrat afaceri în creștere, de peste opt milioane euro, chiar și în contextul unui an plin de investiții: implementarea unui nou sistem de gestionare al afacerii – SAP, amenajarea showroom-ului, dar și training-uri constante în echipa locală. „Am livrat 30.000 de comenzi, adică mai mult de 7.000 de articole diferite, cu ajutorul a peste 1.000 de parteneri fideli, o dovadă clară că Häfele este alegerea atât pentru zonă rezidențială, cât și cea comercială. Pentru acest an, vizăm deschiderea unui nou centru logistic în Timișoara, lansarea unui nou website, cu o platformă de preluare a comenzilor integrată, și training-uri de produs pentru clienții noștri, în noul spațiu”, adaugă Rodica Popescu.

DESPRE HÄFELE

Este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generații ale familiilor Häfele și Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar acum servește industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale și a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienții săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecți și designeri din peste 150 de țări. Dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului, în șase fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2016, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,311 miliarde de euro, cu peste 7.300 de angajați în 37 de filiale și numeroase reprezentanțe în întreaga lume. Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, pune la dispoziția partenerilor o gamă variată de repere specializate, de la mânere, balamale până la soluții de stocare, sisteme de glisare și de iluminat, toate disponibile la comandă, cu o livrare imediată.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close