Harman angajează programatori pentru sediul din Metroffice

La un an din momentul în care a închiriat un spațiu de birouri cu o suprafață totală de 7.700 mp, în clădirea de birouri Metroffice, din zona Dimitrie Pompeiu, Harman, parte din grupul Samsung, caută să-și extindă echipa.

În noul sediu, liderul companiilor de tehnologii pentru piața auto realizează sisteme audio pentru companii precum Toyota, BMW, Daimler și Audi, și are în total 300 de angajați. Compania recrutează personal, în poziții de programatori developers C/C++, Linux, dar și în alte specializări. Mai multe posturi disponibile pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Birourile Harman funcționează într-o clădire de birouri a viitorului, cu acoperiș verde și numeroase facilități de înalt nivel pentru angajați, și dispun de spații de lucru flexibile, dar și de cameră de jocuri, spații de relaxare și socializare, bucătării și multe coffee points. Din aprilie, birourile vor avea și un restaurant propriu la parter. Harman a închiriat spațiul din Metroffice prin intermediul ESOP Consulting l CORFAC International.

Metroffice este printre puținele proiecte de birouri de clasă A din București, care au implementat conceptul myhive, cu design primitor în spațiile de recepție, mai apropiate de cele de hotel, cu sofa în spațiile de așteptare și servicii de concierge, internet în spații comune, cafenea, săli de evenimente, parcare pentru biciclete, cu zone de vestiare și duș și posibilitatea de a face fitness.

Clădirea de birouri este situată în nordul Bucureștiului și are conexiune directă cu stația de metrou Pipera. Biroul se remarcă prin construcția durabilă, certificată la standarde de clădire verde LEED, acoperișul verde și facilitățile din interior și exterior, unde sunt amenajate spații pentru relaxare. În clădirea Metroffice mai sunt disponibile, în acest moment, două spații de birouri, de câte 550 de metri pătrați: unul la parter și unul la mezanin.

Harman proiectează și realizează produse și soluții conectate pentru producătorii auto, consumatorii și companiile din întreaga lume, inclusiv sisteme auto conectate, produse audio-video, soluții de automatizare pentru întreprinderi și servicii conexe. Reunește branduri renumite, precum AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson și Revel. Mai mult de 25 de milioane din automobilele care circulă astazi sunt echipate cu sisteme auto audio conectate create de Harman. Serviciile software oferite de Harman asigură funcționarea a miliarde de dispozitive mobile și sisteme conectate, integrate și securizate, pe toate platformele: la birou, acasă, pe mobil sau în mașină.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close