HELLA își extinde unitatea de producție din Lugoj

Subsidiara locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, își extinde unitatea de producție din Lugoj cu încă 11.000 metri pătrați de clădiri.

Una dintre principalele ținte ale companiei, în acest an, este atingerea bornei de 1.000 de angajaţi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Unitatea de producţie din Lugoj reprezintă un business integrat bine conturat pe zona operaţională, dar şi pe partea de proiectare şi dezvoltare, și permite un nivel de autonomie crescut pe toate funcţiunile de tip design mecanic, optic, electronic, hardware şi functional safety. Pasiunea şi profesionalismul colegilor noştri, precum şi grija companiei de a investi continuu în pregătirea oamenilor săi, ne-au transformat într-un centru de competenţă design & development pentru tot ce înseamnă girofaruri la nivel global. Această abordare ne-a ajutat ca, în zece ani de activitate, să devenim un lider în zona de Special Applications şi să generăm o creştere impresionantă de personal”, declară Alin Ţăpîrdea, manager general Hella România, responsabil de divizia Special Applications, citat de Ziua de Vest.

Pe piaţa din România, HELLA şi-a început activitatea în 2005. În prezent, compania are trei unităţi de producţie localizate în Timişoara, Arad şi Lugoj, un centru administrativ de servicii corporate în Timişoara şi trei centre de proiectare şi dezvoltare în Craiova şi Timişoara. În toate acestea lucrează astăzi în jur de 3.700 de angajaţi. După 12 ani de dezvoltare, HELLA România generează vânzări anuale de peste 500 milioane de euro, din activităţile sale complexe.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close