HELLA „pedalează” pentru spitalele din Timișoara, Arad, Craiova și Lugoj

Timișorenii vor avea parte de un eveniment sportiv, organizat în scop caritabil, în urma căruia compania HELLA România va sprijini financiar Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara.

HELLA România, subsidiara locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, marchează anul acesta zece ani de activitate și sărbătorește într-un mod inedit, prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life. Acesta se va desfășura simultan, în 10 septembrie, între orele 11-17, în toate cele patru orașe în care compania este activă: Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața Avram Iancu), Lugoj (Platoul Casei de Cultură) și Craiova (Piața William Shakespeare).

Bike4Life presupune o pedalare de un kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile. Pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România va dona doi euro către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

La finalul sesiunii de pedalat, participanții sunt recompensați cu un cadou din partea companiei HELLA România și vor fi înscriși într-o tombolă. În urma extragerii, care va avea loc la încheierea evenimentului, în fiecare oraș va exista un câștigător, care va primi un voucher de cumpărături, în valoare de 1.800 de lei, din partea partenerului pentru acest eveniment – Sport Concept. Accesul este gratuit, iar vârsta minimă de participare este de 18 ani. Bike4Life Timișoara este un eveniment organizat de HELLA România, în parteneriat cu Sport Concept și în colaborare cu SmartFit Studio și Primăria Municipiului Timișoara.

DESPRE HELLA ROMÂNIA

Este o companie globală, de familie, prezentă pe plan internaţional cu peste 32.000 de angajaţi, care activează în 100 de locații, în mai mult de 35 de ţări. Grupul german dezvoltă şi produce componente şi sisteme de iluminat şi electronice, pentru industria automotive. HELLA dispune în Europa de unul dintre cele mai mari centre de servicii pentru piese de schimb şi accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză şi servicii de asistenţă. În plus, produce şi module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare şi reţele de bord. Cu cei peste 6.000 de angajaţi din cercetare şi dezvoltare, HELLA se numără printre cele mai inovatoare companii din sectorul auto. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 5,8 miliarde de euro, realizată în anul fiscal 2014-2015, se clasează în rândul celor mai importanţi 40 de furnizori din industria auto globală şi este una dintre cele mai mari 100 de companii industriale din Germania. În România, HELLA are trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova unde, în prezent, lucrează peste 3.000 de oameni.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close