Hella Technical Center Craiova recrutează ingineri și experți IT la Pitești

Pe 26-27 mai, târgul de joburi pentru ingineri și experți IT, BESTEngineer, reunește la Vivo Mall Pitești marii angajatori din județ, dar și din alte orașe.

Candidații căutați de Hella Technical Center la BESTEngineer vor contribui la dezvoltarea tehnologiilor care echipează mașinile din viitor, care vor fi produse peste 2-3 ani. Subsidiară a companiei Hella România pe partea de design și dezvoltare, Hella Technical Center încearcă să găsească la Pitești specialiști dispuși să lucreze la sediul din Craiova.

Candidații vor beneficia de un pachet de relocare, care include o primă consistentă de instalare, suport în căutarea de locuință, decontarea transportului pentru mutarea bunurilor și decontarea transportului pentru familie, dacă este cazul. Angajații Hella Technical Center Craiova beneficiază de program flexibil și de o perioadă de integrare de șase luni, cu mentor alocat, dar și de training-uri și o direcție de carieră, indiferent că sunt juniori sau seniori.

În acest moment, din echipa Hella din România fac parte circa 3.000 de angajați, care lucrează în trei divizii din șase locații, în Ghiroda (Timiș), Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova. Compania este specializată în producția de module electronice de control, actuatori – compartiment motor, pompe de vacuum, pedale de accelerație și module de control a energiei electrice. Competența centrelor D&D include mechanical & hardware design, software și system test. Pe lângă Hella, la evenimentul de la Pitești sunt așteptați și alți angajatori de top, precum Kärcher, Dräxlmaier, Faurecia, Endava, LEAR Corporation, Rian & Partners, Leoni Wiring Systems, Haulotte, Plastic Omnium, aflați în căutare de ingineri și experți IT.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close