Hipo.ro găzduiește cel mai mare maraton al programelor de Internship & Trainee

Catalyst Solutions lansează a doua etapă a celui mai mare maraton de programe de Internship & Trainee 2018, la nivel național. Proiectul are loc de două ori pe an, în perioada februarie-iulie, respectiv în septembrie-decembrie.

Oracle, Continental, Microsoft, IBM, Amazon, OMV Petrom, Groupe Renault Romania, Vodafone, Bosch, Hella, ING, BCR, Coca-Cola HBC, KPMG, Deloitte, eMAG, Nokia sau Accenture sunt câteva dintre companiile care au avut programe pentru tineri, active pe Hipo.ro, în perioada februarie-iulie 2018.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În această perioadă, proiectul Internship & Trainee Marathon 2018 a atras peste 31.000 de vizitatori. Proiectul este susținut de universități importante, precum Universitatea Nicolae Titulescu din București, Universitatea din Pitești, Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș, Universitatea Româno-Germană Sibiu, Facultatea de Economie și administrarea afacerilor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius din Constanța, Centrul de carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri din Universitatea Babeș-Bolay și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din Universitatea de Vest Timișoara.

Până în decembrie, Internship & Trainee Marathon își propune să reunească peste 500 de astfel de oportunități de carieră. Câteva dintre orașele în care sunt active astfel de programe sunt București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Craiova, Brașov, Constanța, Sibiu și Pitești. Programele de internship deschise sunt în departamente de marketing, vânzări, IT, inginerie, producție, contabilitate, resurse umane, achiziții și logistică.

În această perioadă, pe Hipo.ro pot fi găsite programe dedicate studenților, proaspăt absolvenților și tinerilor, printre care:

Grow@HILTI – Graduate Program

Este un program conceput pentru tineri și durează 24 luni. Pentru o perioadă de 12 luni, tinerii vor începe cu un rol în vânzări. În calitate de Account Manager sau de Hilti Store Representative, vor fi responsabili pentru gestionarea și dezvoltarea platformei proprii de clienți, ce poate include experți în afaceri, manageri de proiect sau proprietari de companii. Pasul următor ar putea fi în marketing sau finanțe, inginerie și vânzări, resurse logistice sau umane.

Vodafone Group Technology Discover Graduate Programme 

Este un program care se desfășoară pe parcursul unui an și îi ajută pe tineri să exploreze oportunități în tehnologie și să lucreze cu tehnologiile-cheie ale viitorului, atât în Network&IT, cât și în pregătirea unui plan strategic de carieră. Este structurat în două etape de câte șase luni, în două departamente tehnice. Programul oferă posibilitatea de a interacționa cu specialiști din diferite domenii, de a conștientiza punctele forte, aspirațiile și zonele ce ar trebui îmbunătățite.

Bosch Academy – Junior Accounting Program

Conține șapte sesiuni, ce se vor desfășura în perioada 2018-2019. Până la finalul anului, vor avea loc două dintre ele, în octombrie și noiembrie. Fiecare sesiune durează trei luni, cu un program full-time, timp în care experții Bosch în domeniu vor facilita procesul de învățare și familiarizarea cu mediul de lucru.

Stefanini – Technical Support 

În prezent, Stefanini are activ un program dedicat vorbitorilor de limba franceză și engleză: Technical Support.  Ai oportunitatea de a dezvolta o carieră într-un mediu multinațional stabil, ca trainer, analist de calitate, lider de echipă, manager de proiect, Infrastructură sau specialist pentru aplicații.

Proiectul Internship & Trainee Marathon 2018 continuă până la finalul lunii decembrie. Pe secțiunea dedicată proiectului, cei interesați pot afla mai multe detalii despre programele de internship & trainee active în această perioadă a anului.

DESPRE CATALYST SOLUTIONS

Este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara, DevTalks, eveniment ce reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data, Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români, și studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close